AcasăȘTIRI EXTERNEGravidele bolnave de Covid-19, chinuite în Coreea de Nord: motivul pentru care...

Gravidele bolnave de Covid-19, chinuite în Coreea de Nord: motivul pentru care se nasc mulţi copii morţi!

Gravidele bolnave de Covid-19, chinuite în Coreea de Nord: motivul pentru care se nasc mulţi copii morţi!

Regimul din Coreea de Nord se poartă inuman cu femeile gravide. Cele care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 sunt forțate să se plaseze în carantină, fără tratament, în unități improvizate, ceea ce a dus la creșterea abruptă a numărului de copii morți la naștere.

Singurele îngrijiri medicale pe care le primesc ele sunt două analgezice pe zi, același medicament administrat tuturor pacienților cu COVID din Coreea de Nord.

Gravidele, plasate în depozite, ferme, fabrici

Nord-coreenii plasează gravidele cu Covid în depozite, ferme, fabrici sau hoteluri transformate în grabă în centre de carantină.

Unele surse au menţionat cazurile a două femei care au născut copii morți într-un hotel în care au fost izolate 200 de persoane cu COVID. Doar una din ele a fost asistată în momentul nașterii de un medic.

Familiile sunt revoltate de faptul că oficialii de carantină, care spun că pot lăsa mamele îndoliate să iasă numai dacă își revin după simptomele COVID-19”, au spus cei care cunosc situaţia din ţara comunistă.

Coreea de Nord are milioane de infectaţi cu Covid

Coreea de Nord a anunțat primul său caz de COVID-19 pe data de 13 mai 2022, susținând că de la începutul pandemiei nu înregistrase niciun caz.

Experţii bănuiesc că numărul cazurilor de Covid a depășit 2 milioane, în timp ce Coreea de Nord se confruntă cu o lipsă severă de kit-uri de testare. Autoritățile de acolo le recomandă oamenilor să facă gargară cu apă sărată și să bea ceai din frunze de salcie.

author avatar
Andrei Ștefan
421 afisari

3 COMENTARII

  1. Pana la urma a ajuns si la ei, era culmea sa scape. Dar ca si in alta parte, multe femei vaccinate nasc copii bolnavi sau pierd sarcina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger