AcasăȘTIRI EXTERNEGrav accident feroviar în Grecia: cel puțin 32 de morți și peste...

Grav accident feroviar în Grecia: cel puțin 32 de morți și peste 80 de răniți – VIDEO

sursa foto: captură video Twitter/youthchallenge 

Un accident feroviar cu urmări grave s-a produs în urmă cu câteva ore în Grecia. Cele mai recente informații indică faptul că sunt peste 30 de decese și zeci de persoane rănite. Operațiunile de salvare sunt în plină desfășurare.

Cel puțin 32 de oameni au murit și peste 85 au fost răniți, potrivit CNN. Un tren de pasageri care transporta peste 350 de persoane s-a ciocnit cu un tren de marfă, marți noapte, cu puțin înainte de miezul nopții, în Tempi, centrul Greciei, în apropiere de oraşul Larissa, a anunţat serviciul de pompieri grec, conform sursei citate.

Operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare. Autoritățile se așteaptă ca bilanțul victimelor să crească.

Peste 100 de pompieri și zeci de ambulanțe au acționat la fața locului

Trenul de pasageri circula dinspre capitala Atena spre Salonic, al doilea oraș ca mărime din Grecia.

Purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri elen, Vassilis Varthakogiannis, a anunțat că 194 de pasageri au fost duși în siguranță la Salonic și 20 de persoane au fost transferate cu autobuzul în orașul Larissa. Potrivit acestuia, dintre cele 85 de persoane rănite, 53 au rămas în spital.

S-a mai aflat că cel puțin 150 de pompieri cu 17 vehicule și 40 de ambulanțe participă la operațiunea de salvare.

Imagini de la locul accidentului feroviar au apărut pe rețelele de socializare. Nu se cunoaște deocamdată exact ce anume a dus la coliziune, dar se așteaptă ca toate condițiile în care s-a produs accidentul de pe calea ferată să fie stabilite în urma unor cercetări.


author avatar
Andrei Coman
407 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger