AcasăȘTIRI EXTERNEGoogle amenință că își va concedia angajații dacă nu sunt vaccinați

Google amenință că își va concedia angajații dacă nu sunt vaccinați

Gigantul digital cere ca angajații săi să fie vaccinați împotriva Covid-19. Dacă refuză, Google amenință că va merge până la concediereea lor.

Compania americană cere acum ca toți angajații săi să fie vaccinați, chiar dacă lucrează de acasă, potrivit unei note interne transmise de CNBC.

Textul precizează că testarea frecventă nu este o alternativă viabilă.

Sute de angajați semnează o notă de protest

Această înăsprire a regulamentului intern vine pe măsură ce Google își va întâmpina din nou angajații în sediile sale, două până la trei zile pe săptămână, de la jumătatea lunii ianuarie.

Dacă refuză să se vaccineze, angajații vor fi plasați în concediu administrativ plătit timp de 30 de zile, urmat de concediu personal fără plată de până la șase luni. Următoarea măsură este disponibilizarea.

600 de angajați (din cei 150.000 ai companiei) au semnat un manifest pentru a protesta împotriva acestei măsuri. Potrivit acestora, compania nu trebuie să le cunoască datele legate de sănătate.

În iulie, Google anunțase deja că va solicita ca toți angajații săi care vin le sedii să fie vaccinați.

În Statele Unite, 73% din populație a primit cel puțin o doză de vaccin. Pentru a merge mai departe, administrația Biden vrea să impună obligația de vaccinare pentru angajații marilor companii (peste 100 de angajați).

Cu toate acestea, această măsură, care trebuie să intre în vigoare până pe 4 ianuarie, prevede în continuare teste pentru persoanele nevaccinate.

author avatar
Tudor Borcea
290 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Google, bai, astia chiar sunt nesimtiti, cobaii astia, adica cum asa domnule, nu vor ei sa devina cobai, cand le-a promis domnul Zuckie Boy si marele Kill Bates ca totul va fi in roz si bombon !! Domnule, acolo, in adunatura aia de leftisti kurkubeisti trebuie intrat in forta, ca la rugby, si batuti cu pwula in cap pana pricep care sunt marile binefaceri ale vaxxinari fortate !! Ca sigur sunt multe si ne-numarate, daca toti elitistii astia psihopati umbla cu ea in gura, ca niste dulai in calduri !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai Zuckie Boy, fa si tu o re-educare colectiva la Google ca in Koreea de Nord, ce naiba, bai trepadusule de la cia, arati ca un idiot util, cu capul ala al tau mare de creta !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger