AcasăȘTIRI EXTERNEGiorgia Meloni dă cu feministele de pământ! Cum a cerut să i...

Giorgia Meloni dă cu feministele de pământ! Cum a cerut să i se spună

Georgia Meloni: „Vom guverna pentru toți italienii”. Victorie istorică a coaliției de dreapta / „Lecție de umilință pentru UE” / Foto: Facebook

Giorgia Meloni, cea care a devenit prima femeie prim-ministru din istoria Italiei, nu are timp de fiţele feministelor. Subliminal, le-a pus imediat la punct pe cele care pretind că apără drepturile femeilor.

I-a anunţat, astfel, pe italieni că este conducătoarea tuturor.

Meloni vrea să i se spună „domnul”

Giorgia Meloni vrea să fie numită în documente oficiale „domnul” și nu „doamna”, se arată într-o circulară guvernamentală. Ea va folosi forma masculină a titlului său oficial: „președinte al consiliului de miniștri”.

În italiană, numele pot lua o formă masculină sau feminină, iar titlul lui Meloni a fost precedat de articolul masculin „il”, nu de femininul „la”. Meloni a trecut la nivelul următor, declarând că titlul ei oficial ar trebui să includă și „Signor” – în traducere, „Domnul”.

Preşedintele Sergio Mattarella va trebui să se adapteze

Până acum, preşedintele Sergio Mattarella a folosit forma feminină „la” pentru a se referi la Giorgia Meloni când a anunțat că a depus jurământul. Dacă, la prima vedere, ascensiunea lui Meloni la putere a spulberat o barieră pentru femeile din politica din Italia, ea nu este cunoscută ca feministă.

Actualul prim-ministru al Italiei consideră că femeile n-ar trebui să primească favoruri doar pentru că sunt femei, ci ar trebui să se impună prin merit.

author avatar
Andrei Ștefan
1.486 afisari

7 COMENTARII

  1. Ma cujet ca fratii nostri intru ginta latina, ar trebui s-o caute degraba sub fuste… ca azi… nu se stie…si apoi sa-i zica cum vor.

  2. Este agent al Mafiei Khazare ca si frantuzoaica Marie le Penis.
    Dupa ce i-a fraierit pe italieni cu discursuri ametitoare, acum isi arata adevarata fata de sluga a khazarilor.

    Daca toti sefii khazari sau slugi ale khazarilor sunt pe invers: Poponel Zelensky, Macron si maimuta lui, Ursula, Kabulu Haris zis Kamala, etc, ea cum sa fie ?
    Domnul maMeloni.

    • Kosteo , nu ziceai tu ca Meloni sparge norii ? Acum spui ca i-a fraierit pe italieni ? Te-ai convins ca politica e dama de moravuri usoare si nu trebuie sa halesti k.kat anticipat ? Hai , treci intre hulube cu nasucu la cuibul de pupaza , dihorule scopit …!

    • nu negam asta!

      -ce scrie acolo, INSIEME ?????

      uite-l pa toto cutugno acum 30 de ani:

      Insieme: 1992 – Toto Cutugno (Eurovision Song Contest 1990)
      http://www.youtube.com/watch?v=WFgtudFflZ8

      -la 1992 URMA sa se aniverseze ….1492
      (cand sf. regina Isabela a dat 2 ukazuri:
      -gulomb sa plece pe america
      -jidanii-ushcheala,
      in aceeasi luna!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger