AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. „Ghost of Kyiv” a murit! Pilotul-erou al Ucrainei, doborât...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. „Ghost of Kyiv” a murit! Pilotul-erou al Ucrainei, doborât de ruși! – VIDEO

kiev„Ghost of Kyiv” a murit! Pilotul-erou al Ucrainei care stăpânea cerul țării sale a fost doborât de ruși

Unul dintre cei mai importanți piloți de aviație militară din Ucraina, supranumit „Fantoma de la Kiev”, ar fi fost ucis. Informația a fost transmisă de forțele militare ucrainene.

Se crede că piloții de vânătoare ucraineni au doborât 10 avioane rusești în prima zi a invaziei ruse, pe 24 februarie. Deși afirmația nu era confirmată, presa locală a scris că un pilot, care a fost neidentificat și supranumit „Fantoma Kievului”, ar fi doborât nu mai puțin de șase avioane inamice.

Bărbatul pilota un MiG-29 și devenise o legendă încă din primele zile de război.

Informația a fost distribuită de zeci de mii de ori iar presupusul erou a devenit rapid simbolul rezistenței în Ucraina, arată New York Post.

Fantoma Kievului a semănat teamă în rândul forțelor ruse

Chiar și autoritățile au promovat faptele sale eroice. Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko a publicat pe contul de Twitter o fotografie cu un pilot la sol, la bordul unui MiG, echipat de luptă, susținând că e vorba despre „Fantoma din Kiev”.

„În imagine avem pilotul MiG-29 cunoscut sub numele de Fantoma Kievului. El terorizează inamicii și face poporul ucrainean mândru. Are șase victorii în fața piloților ruși! Cu apărători atât de puternici, Ucraina va câștiga cu siguranță!”, a scris Petro Poroșenko.

author avatar
Andreea Vlad
3.849 afisari

7 COMENTARII

  1. Logic că a mierlit-o, altfel trebuia arătat poporului vaccinat și cretinizat, și ce naiba să arăți la tâmpiți, pixeli?
    De fapt, Putin putea nici să nu atace, efectiv, ci să transmită scene din filme de război sau jocuri, Ucraina, prin stăpânii ei homosexuali de la Bruxelles, ar fi făcut la fel, iar tâmpiții cu ochii beliți la televizor și sămânța-n bot ar fi fost convinși că asistă, în direct, la al Treilea Război Mondial…
    Chiar că IQ-ul omenirii a scăzut undeva sub zero…
    Imbecilii.

  2. Presa l-a născut, presa l-a omorât. Dărâma ăsta cu deltaplanul lui ultimele tipuri de Suhoi ca pe porumbei

  3. Bai, numai si numai propaganda de razboi mai auzi si vezi zilele astea, toti mint pe acolo, de ingheata si apa din Afrika de la marginea Europei !! E clar ca in razboi prima victima e adevarul, asa ca fiecare parte o dau cu povestile lor !! vedeti ca rusnacii de aia nu pot inainta mai rapid fiindca pe acolo deja e plin de armate de mercenari de toate natiile, plus ca amerlocii ii bombardeaza pe rusnaci din dronele lor ultra-performante, doar nu credeti ca amaratii aia de ukrainieni li se pot opune asa, numai cu piepturile goale !! E clar ca acolo e mai mult decat ce prezinta astia pe la tembelizor, acum ca au schimbat astia Plandemia pe Razboiul 2.0, e clar ca baietii de la Davos deja se ascund prin vizuinele lor de bunkare, ca sobolanii !! Bai Klauss Schwabb, bai nazistule imputit, tot o sa ajungem la tine, o sa mori in chinuri groaznice, von aplica faza aia cu cele 1000 de taieturi, o sa iti placa, bai sarlatanule nazist hitlerist !! Hai ca Ukraina deja e praf facut, sa vedem care va fi urmatoarea tinta a rusnacilor, oare maestrul clatitar de Danku si-a schimabt deja pantalonii maro ? Ha ha ha 🙂

  4. A pierdut lupta inegala cu un stol de ciori.Comunitatea ciorilor s-a razbunat astfel pentru suratele doborate in prima zi de razboi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger