AcasăȘTIRI EXTERNEGermania trimite OBUZIERE în Ucraina! Ce artificiu au găsit ca să mascheze...

Germania trimite OBUZIERE în Ucraina! Ce artificiu au găsit ca să mascheze înarmarea Armatei de la Kiev

obuziereGermania trimite OBUZIERE în Ucraina! Ce artificiu au găsit ca să mascheze înarmarea Armatei de la Kiev

Germania ajută Ucraina cu armament de artilerie. Pentru a masca înarmarea ucrainenilor, Guvernul de la Berlin a găsit un mic artificiu.

Săptămânalul german Welt am Sonntag a relatat că producătorul de armament Krauss-Maffei Wegmann a oferit Ucrainei 100 de obuziere autopropulsate, un tip de armament de artilerie.

„Această ofertă există”, a declarat sursa germană pentru Reuters, fără a oferi mai multe detalii.

Producătorul nu are armament, dar Armata germană are

Conform unor surse, producătorul nu are în prezent armamentul pregătit pentru livrare, astfel că a sugerat ca armata germană să ofere 100 de obuziere proprii Kievului, iar producătorul ar urma să livreze noile arme armatei germane atunci când vor fi gata – probabil din a doua jumătate a anului 2024.

Un purtător de cuvânt al Ministerului german al Apărării a refuzat să comenteze, dar cancelarul Olaf Scholz a afirmat că este important ca Germania să furnizeze doar arme pe care armata ucraineană va ști să le folosească, cum ar fi echipamente mai vechi din armata fostei RDG comuniste.

author avatar
Andrei Ștefan
599 afisari

5 COMENTARII

  1. Și ăștia cică vor „pace”, nu? Jigodii mai sunt vesticii. Problema-i alta: în caz de ceva, pe noi ăștia nu ne vor apăra. Niciodată.

  2. Hă, hă, hă, obuziere „… echipamente mai vechi din armata fostei RDG comuniste”, cum ar fi fregatele cumpărate de România de la engleji și avioanele F-16 de la spanioli. Dar, cât timp le ia ucrainenilor să învețe a le utiliza?

  3. DACA GERMANIA AR VINDE UCRAINEI OBUZIERE !,SIGUR N-AR TRANCANI !,AR FACE-O CU CEA MAI MARE DISCRETIE.
    IMAGINE ATASATA ARTICOLULUI NU REPREZINTA OBUZIERE !.
    100 DE OBUZIERE PENTRU UCRAINA SUNT DESTULE PENTRU MICUL DEJUN AL RUSILOR !.
    NU SE VREA SA SE VADA ,SA SE STIE CARE SUNT LOVITURILE TACTICE RUSESTI IN UCRAINA !,VEZI CATE AEROPORTURI MAI SUNT INCA FUNCTIONALE ?,
    AU INCEPUT SA FIE LOVITE GARILE IN CARE AU INTRAT VAGOANE DUBIOASE !, AU FOST LOVITE DEPOZITELE DE CARBURANTI SI RAFINARIA DIN ODESA !.
    DIN PUNCT DE VEDERE LOGISTIC UCRAINA ESTE VARZA ,VEZI PODURILE DISTRUSE !.
    TRAFICUL DOAR CU TIRURI NOAPTEA NU ASIGURA O LINIE A FRONTULUI CONTINUA ,IAR LOVITURILE SUNT PUNCTUALE . RUSII AU DESTUI SATELITI DE SUPRAVEGERE A TOT CE MISCA LA VEDERE IN UCRAINA.
    CAND CEI CARE SUSTIN UCRAINA VOR INTELEGE CA PUTIN NU RENUNTA !,CAND VOR INCETA SA LE MAI VANDA ARME UCRAINIENILOR ,ATUNCI SE POT INCEPE TRATATIVELE DE PACE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger