AcasăȘTIRI EXTERNEGermania trimite artileria grea în Ucraina: cel mai avansat sistem antiaerian din...

Germania trimite artileria grea în Ucraina: cel mai avansat sistem antiaerian din lume!

Germania trimite artileria grea în Ucraina: cel mai avansat sistem antiaerian din lume!

Germania va livra Ucrainei, în următoarele zile, primul din cele patru sisteme avansate de apărare aeriană IRIS-T, pentru a ajuta armata lui Zelenski să respingă atacurile cu drone.

Lambrecht şi-a prelungit vizita din Republica Moldova pentru a avea această întâlnire cu ministrul ucrainean. „În câteva zile, vom livra sistemul foarte modern de apărare aeriană, a declarat Lambrecht, pentru postul de televiziune ARD.

Sistemul nemţilor, spaima dronelor

Ucraina a fost atacată tot mai mult de drone kamikaze fabricate în Iran în ultimele săptămâni, ceea ce a provocat pierderi de vieți și pagube serioase la infrastructură.

„Este foarte important în special pentru apărarea împotriva dronelor”, susţin specialiştii. Berlinul se gândise încă din luna mai trimiterea sistemului de apărare antiaeriană sol-aer IRIS-T, care costă 150 de milioane de euro bucata.

Germania, criticată că nu ajută Ucraina mai mult

Încă de la începutul războiului, nemţii au fost criticaţi de Occident că nu ajută mai mult Ucraina. Forţele armate germane nu deţin, deocamdată, acest sistem, recunoscut ca fiind printre cele mai avansate din lume.

Germania se confruntă cu apeluri de a-şi intensifica sprijinul pentru Ucraina, inclusiv prin trimiterea unor arme ofensive, precum tancuri moderne de care Kievul afirmă că are nevoie pentru a lupta contra forţelor ruse.

author avatar
Andrei Ștefan
1.087 afisari

12 COMENTARII

  1. Pe friți îi mâncă-n kour. Le-o fi dor iar de cizma mujicilor la Poarta Brandenburg.

  2. Bai frate cine nu vede realitatea e un maimutoi prost retardat si isi merita soarta//Totul e ca in filmele MadMax unde se bat doua gasti pe petrol,doar ca aici e vorba de litiu 12trilioane.
    Deci stirea reala-cele doua gasti au trecut la faza cu drone-antidrone.

    • Asa slab și vasal cancelar ,asa cum este acest crevusti sholz demult nu a mai avut germania

      • Merkelistan trimite arme lui Osama Bin Zelenski in Haholistan sa se bata cu rusnacii pe litiu

  3. Sa se bata intre ei cu armament NATO pana nu ramane picior de mujic si hahol in estul continentului
    V fi 1-0 pentru noi si restul Europei
    Ca numai rele am tras din cauza lor

    • Ucraina este o FR la scara mai mica. Ambele „federatii” se bat pentru ca nu s-au inteles la impartirea mostenirii defunctei URSS. Ucraenienii pe cat ca-s rupti in fund, sunt si cu coada pe sus. Vor sa recucereasca Donetcul si Luganskul, locuite majoritar de rusi si Crimea, care nu le-a apartinut niciodata, le-a transferat-o Hrusciov (ucraenian ca origine, rus dupa nume), pe vremea cand era presedinte al URSS.

  4. Comentatori pro-rusi , presupun ca nu intelegeti pe cei care ii sustin pe ukrainieni. Toti acestia ii detesta pe rusi desigur tinand seama si de istoria noastra zbuciumata in relatia cu Imperiul Tarist, rrspectiv cu URSS. Niciodata romanii nu i-au iubit pe rusi iar acum sentimentele de ura s-au itensificat. Pe rusi i-au iubit numai comunistii, mai ales la inceputul dictaturii proletariatului si bineanteles toti care erau la periferia societatii romanesti persoane fara pregatire , fara educatie, fara sa fi citit o carte de cultura generala,de istorie nemistificata , ceea ce se vede si in prezent.

  5. rama
    Dupa cate stiu armata Germaniei este impotriva ca sa livreze echipamente strategice altor tari. Ucrainei? Nu-mi vine sa cred.

    • Cum sa nu crezi? E la fel cum sta afacerea cu reactoarele alea mici: USA NU le are, dar le vinde Romaniei sa le conceapa, instaleze si testeze ea, la Doicesti. Articolul e clar:” Forţele armate germane nu deţin, deocamdată, acest sistem, recunoscut ca fiind printre cele mai avansate din lume.” Ca si reactoarele americane SMR!
      Au decis :”„În câteva zile, vom livra sistemul foarte modern de apărare aeriană, a declarat Lambrecht, pentru postul de televiziune ARD.” Dar alea cateva zile sunt DUPA ce o sa il aibe! Cnad e gata un prototip, il si trimit sa il testeze ucraineni ca poate se impusca in picior fetitele din armata germana. E ca in bancul cu Radio Erevan: „Cand o sa aibe si URSS bomba atomica….”

  6. In cateva luni, rusii vor avea si ei asemenea sisteme AA moderne. Din Ucraina nu-i departe pana la Moscova

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger