AcasăȘTIRI EXTERNEGermania și imigranții lui Merkel implicați în crima organizată. Statistici explozive

Germania și imigranții lui Merkel implicați în crima organizată. Statistici explozive

Germania și imigranții lui Merkel implicați în crima organizată. Statistici explozive

În 2020, Biroul Federal de Investigații Criminale (BKA) a arestat 890 de imigranți suspectați de a fi implicați în crima organizată. Această cifră reflectă o creștere de 76% în doar un an.

Aceasta este un bilanț edificator al BKA, citat de media germană Focus. Anul trecut, poliția a arestat 890 de imigranți, toți suspectați de a fi implicați în cazuri legate de criminalitatea organizată. Această cifră înseamnă o creștere de 76% față de anul precedent. Mai mult, potrivit aceleiași surse, 85 de grupări infracționale erau conduse de imigranți. Cu alte cuvinte, comparativ cu 2019, această a doua cifră reflectă o creștere de 89%.

Libanezi, albanezi și turci, în top

Membrii Biroul Federal de Investigații Criminale avertizează cu privire la un fenomen îngrijorător. În raportul lor pentru anul 2020 și denumit „Criminalitatea în contextul imigrației ”, experții consacră un întreg capitol problemei criminalității organizate. Și în partea de sus a acestor rețele se află albanezii, libanezii și turcii, scrie Valeurs Actuelles.

De știut că sunt considerați imigranți toți cetățenii străini înregistrați sub statutul de „solicitant de azil” și „refugiat de cotingent”, sau chiar cei ale căror statuturi sunt asociate cu termenii „ toleranță ” și „ ședere neautorizată”.

Aceste grupuri, identificate de BKA, sunt deosebit de active în traficul și contrabanda de droguri. Poliția avertizează cu privire la aceste noi structuri criminale populare în rândul imigranților, considerând că acestea trebuie identificate suficient de „devreme” și „combătute de-o manieră țintită”.

Suspecți intrați în Germania și înainte de 2015

Acest raport evidențiază 600 de proceduri desfășurate împotriva rețelelor legate de criminalitatea organizată și desfășurate în toată țara, pentru anul 2020. Documentul precizează că această evoluție îngrijorătoare nu este atribuibilă doar solicitanților de azil care au venit în Germania după 2015, ci și celor care au ajuns pe teritoriul federal înainte de acest an.

În afară de traficul de droguri, printre alte infracțiuni comise de imigranți sunt traficul de ființe umane, infracțiuni contra bunurilor, infracțiuni economice și legate de contrafaceri.

Politica cancelarului german Angela Merkel de a primi, din 2015, sute de mii de imigranți a fost deosebit de criticată și a divizat societatea germană.

author avatar
Tudor Borcea
515 afisari

3 COMENTARII

  1. Aia de acolo demult nu mai e Germania anilor `80 si `90, acum acolo e un imens azil in aer liber, de fapt toata tara e asa, un imens gunoi nou-normal, neo-progresist, nihilist, fara Dumnezeu, in care imigrantii aia de negrii de nisip si musulmanii sunt ca si pacientii care conduc azilul !! 🙂 Bravo, tu baba de Merkelina, adu-le Iadul pe Pamant acolo la voi, sa va bucurati de ea, pana o sa va stea in gat de tot, nazistilor nou-normali ordinari !! Covid Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger