AcasăȘTIRI EXTERNEGermania şi-a mobilizat trupele pentru starea de război: ce se schimbă în...

Germania şi-a mobilizat trupele pentru starea de război: ce se schimbă în Europa

trupele natoGermania şi-a mobilizat trupele pentru starea de război: ce se schimbă în Europa

Germania nu se încrede în cuvintele lui Vladimir Putin că nu are de gând să atace Ucraina, astfel că şi-a mobilizat trupele pentru starea de război.

Nemţii îşi vor pune trupele din forţa de reacţie rapidă a NATO într-o stare de alertă mai ridicată, care să le permită să se desfăşoare mai rapid pentru a proteja aliaţii est-europeni în cazul unei escaladări a tensiunilor cu Rusia, conform unui anunţat al ministerului apărării de la Berlin.

Timpi mai buni de reacţie

Ce se schimbă în Europa, odată cu această decizie? Trupele NATO vor avea timpi mai buni, în cazul unei intervenţii.

Pregătirea sporită de desfăşurare permite NATO, în cazul unei escaladări ulterioare din partea Rusiei, să garanteze o siguranţă adecvată în special aliaţilor noştri est-europeni pentru a proteja teritoriul aliat”, se arată în comunicat.

Altfel, liderii occidentali acuză Moscova că încearcă să însceneze o falsă criză în regiunile separatiste din estul Ucrainei, pe care s-o folosească drept pretext pentru a lansa invazia.

Au fost semnalate multiple explozii la Donețk, oraș care este un bastion al rebelilor. În paralel oficiali de la Kremlin au pretins că mai multe obuze ucrainene au căzut pe teritoriul Rusiei.

author avatar
Andrei Ștefan
835 afisari

6 COMENTARII

  1. Tocmai cînd șandramau covid se prăbușește. Ce noroc cu gaspadar Putin! Uitați de batjocura cu multe vieți curmate, suflete murdărite și trupuri schilodite, privirea spre război!
    Cei cu razboiu-n gură, cum credeți că va fi teatrul de operațiuni între, așa zis, puteri nucleare? Dar după cîți au înghițit gălușca covid nu mă mai miră nimic.

  2. Bai da, noi nu avem armata ? Parca sunt 70.000 de capete. Sau toti sunt generali?

    • Plecat-am 9 din Vaslui si sergentul 10 … De unde 70000, sunt doar 20.000! Cu ciuca, ciuca al nostru 20001 :)))). Au distrus armata ca si tara.

  3. Bai Ciukalaule, bai obezule infekt si umflat, unde e mareata ta armata romana, s-a evaporat ? Bai, de vin rusnacii in vizita prin Moldoova, pe acolo pe la Blatosani, praf va fac aia, iar daca ajung sa vina in vizita si la Bukale, va spanzura aia de limba pe toti stalpii de pe Magheru !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciukalaule, incepe sa faci si tu ceva alergari la 400 de metrii garduri, ca de nu, te urca rusnacii pe garduri, asa ca atentie ce msicari bruste faci pe acolo prin Moldova !! Bai, isi bat joc astia de toti idiotii inutili vaxxinati in cap, intai a fost faza cu Plandemia, acume faza cu razboiul !! Bai, cat timp nu se ajunge la WW3 nuclear, pe toti ii doare fix in pix, numai se iau toti in gura cu ceilalti, sa vada care latra mai tare !! Iar daca se ajunge la WW3 nuclearr, e oricum Game Over pentru toata lumea, asa ca asta a fost, folks, s-a cam terminat cu distractia democratica, a fot frumos, dar nimic nu tine la ne-sfarsit !! Bai Ciukalaule, scapa numai cine si care poate, bai umfaltule de purcelus de lapte, vezi sa nu te taie rusnacii acum de Paste, ca astia sunt prosti rau !! Ha ha ha 🙂

  4. O FACE DE OCHII LUMII PENTRU ASCAPA DE ACUZATIILE SUA SI ALE CLOVNULUI UCRAINIAN. NU RENUNTA LA GAZELE ROSESTI SA TRMURE DE FRIG CAROMANIA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger