AcasăȘTIRI EXTERNEGermania se opune aderării Ucrainei la NATO! Tensiuni în cadrul Alianţei

Germania se opune aderării Ucrainei la NATO! Tensiuni în cadrul Alianţei

Germania se opune aderării Ucrainei la NATO! Tensiuni în cadrul Alianţei

Ministrul german al Apărării a reacţionat după ce Volodimir Zelenski și Jens Stoltenberg au vorbit despre aderarea Ucrainei la NATO. Boris Pistorius a afirmat că „nu este momentul” pentru a se purta această discuție dar că „ușa este întredeschisă”.

Ucraina a accentuat, în ultima perioadă, solicitările pentru o aderare mai rapidă a sa la Alianța Nord-Atlantică, argumentând că situația de război a făcut din armata ucraineană una dintre cele mai pregătite forțe să participe la efortul de securitate comună al NATO.

Nemţii lasă uşa „întredeschisă”

Stoltenberg le-a spus reporterilor că, odată ce războiul din Ucraina se va încheia, Kievul trebuie să aibă „mijloacele de descurajare pentru a preveni noi atacuri”. El a mai spus că, în prezent, principalul obiectiv este să se asigure că Ucraina învinge Rusia.

„Uşa este întredeschisă, dar nu este momentul să decidem acum”, a declarat Pistorius, joi seara, adăugând că Ucraina este conştientă care este situaţia procesului de luare a deciziilor pe acest subiect.

Pistorius a spus că decizia de aderare a Ucrainei la alianţă nu poate fi luată doar din solidaritate, ci „cu capul rece şi cu inima fierbinte. Nu invers”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.118 afisari

35 COMENTARII

  1. HA HA……STOLTENBERG IA-TI PALARIA DE NAPOLEON….SI FA ROLE PLAY CU SECRETARA JOZEFINA….CA SA TE SIMTI BINE

  2. Rescrierea granitelor dupa WWII nu e o miscare inteligenta . Se ajunge la razboi nuclear sau poate individul cu fata de permanent constipat asta doreste ……

  3. E normal,altii cum au aderat dupa ani multi ,multeconditii,multe standarde ce jelinschi in afara ca e sluga la roschild e apt sa incalce toate regulile sa l vare i neito??

  4. Occidentalii astia prosti si slugi ale Americii in loc sa faca tot posibilul sa aduca pacea, ei nu stiu cum sa irite Rusia si mai mult. Ce sa caute Ucraina in NATO?

  5. Stoltenberg vinde gogoși ucrainenilor, mercenarii care se luptă cu rușii pentru bunăstarea și hegemonia americană în Europa. Nemțălăul are dreptate. Cum să primești în NATO un stat care are probleme la graniță cu un vecin, vecin cu care ar trebui să închei un tratat de pace și acorduri serioase că nu ești sau nu vei fi în conflict. Amintiți-vă câte negocieri a purtat România numai cu Ucraina atunci când am depus candidatura. Dar ce este mai hazliu mi s-a părut a fi poziția drogatului de Zelenski, care numai că nu impunea lui Stolten să primească Ucraina cât mai repede în NATO, solicitând data exactă, altfel nu mai discută cu ei. Zelenski se teme că dacă, în urma conflictului, Rusia câștigă el va fi cel sacrificat. Nu așa, că acum iese în evidență că războiul ruso-ucrainean este de fapt un război al SUA?NATO împotriva F. Ruse, război purtat de ucraineni, care suferă distrugeri, victime și toate ororile războiului.

  6. Pizdorius are dreptate.
    Nu intra el Suedia si intra Ucraina?
    Cel mult daca o sa fie un parteneriat de tip Otan si Ucraina inlocuindu-l pe cel vechi parteneriatul Otan Rusia gen.

  7. Da nu e exclus peste 50 de ani ca Ucraina sa adere. Daca Rusia nu ataca probabil ca intrau mai repede la jumate in 25.

  8. Ce pw-ule in gura le dau hitleristii nazisti din Berlinul decadent, ateu si kurkubeist la toti ukro-na-zistii pitikului ratat de jidanez maidanez din Kievul azovist-banderist !! Da, bai Olaf S., da-le numai banane sa manance si gura betivanilor aia din cea mai putred de korupta colonie bananiera fara banane de la Marginea Europei !! Ha ha ha 🙂 Asa ca, bai ciukanezule gras, obez si umflat de la palatul Avantul Prabusirea din Bukale, vezi sa ai bunkarul tau plin cu mancare, ca se simte deja ca vine Marea Foamete, deja sunt probleme cu cerealele, daca nu din toamna, din primavara lui 2024 va fi mancatorie care pe care, la propriu, Holodomor-ul din secolul trecut va fi ca o plimbare prin parc fata de ce va fi acum !! Bai umflatule de maciukanez maidanez, comnda la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger