AcasăȘTIRI EXTERNEGermania: „Erdogan, un șobolan de canalizare”. Berlinul detonează un război diplomatic cu...

Germania: „Erdogan, un șobolan de canalizare”. Berlinul detonează un război diplomatic cu Turcia / Ambasadorul, chemat la MAE turc

erdoganErdogan ține partea Rusiei. Președintele turc, prima reacție după atacul cu rachete asupra Poloniei / foto: Reuters

Ministerul de Externe al Turciei l-a convocat marți pe ambasadorul Germaniei la Ankara, după ce vicepreședintele Bundestagului l-a comparat pe președintele turc Recep Tayyip Erdoğan cu un „șobolan de canalizare”.

 

„Condamnăm în termenii cei mai fermi declarațiile jignitoare făcute de Wolfgang Kubicki, vicepreședintele Parlamentului federal al Germaniei, despre președintele nostru”, a declarat ministerul turc într-un comunicat, adăugând că remarcile „indecente” au demonstrat „nivelul politic și moral al lui Kubicki”.

„Un șobolan e o creatură drăguță, dar vicleană”

Kubicki făcea campanie pentru partidul său, Partidul Liber Democrat, un membru junior al coaliției germane de guvernare, în Saxonia Inferioară, luni, când le-a spus susținătorilor că Germania nu ar trebui „să își deschidă din nou brațele” unui potențial nou val de refugiați care ar putea ajunge în țară, despre care a spus că s-ar putea întâmpla din cauza lui „Erdoğan, șobolanul de canalizare”, scrie Politico.

Ulterior, Kubicki a declarat că a făcut aceste remarci cu referire la numărul tot mai mare de migranți fără documente care se deplasează din Turcia pe așa-numita rută balcanică spre Germania, adăugând în același timp că „un șobolan de canalizare este o creatură mică, drăguță, dar în același timp inteligentă și vicleană, care apare și în poveștile pentru copii”, cum ar fi și în filmul de animație „Ratatouille”.

În cadrul aceluiași eveniment de luni, Kubicki a respins, de asemenea, apelurile altor membri ai partidului său pentru ca Germania să facă livrări rapide și cuprinzătoare de arme către Ucraina. Kubicki este cunoscut pentru declarațiile sale provocatoare și pentru adoptarea unei poziții percepute ca fiind mai blânde față de Rusia. Luna trecută, el a cerut reactivarea gazoductului Nord Stream 2 dintre Rusia și Germania, ceea ce a stârnit critici puternice din interiorul propriului său partid.

Insultarea președintelui este o infracțiune penală în Turcia, iar Ankara are un istoric de reacții puternice la comentariile negative despre președintele său din străinătate: În 2016, Ankara a depus două plângeri legale împotriva comediantului german Jan Böhmermann, după ce acesta a citit în emisiunea sa TV un poem care îl insulta pe Erdoğan.

author avatar
Tudor Borcea
890 afisari

13 COMENTARII

  1. Nota 10 pentru friț!!! Lumea trebuie să conștientizeze pericolul reprezentat de guzganii musulmani, indiferent de ce rit ar fi!

  2. Adevarul ustura
    Cu o mentiune
    Sobolanul nu ,,e o creatura draguta ”
    Sin contra ,orice om normal simte imediat o repulsie cand il vede

  3. ” Ministerul de Externe al Turciei l-a convocat marți pe ambasadorul ….”
    -aiurea:
    pana si la turci Ministeru scrie o INVITATIE dragutza…………

    („convocat” e in langaju securoilor bisecsuali,
    poate insemna orice)

  4. Pai „razboiul”respectiv este cu sobolanul imputit nu cu toti turcii….Germania din pacate a avut 30de ani la dispozitie sa scape de sobolanii din mai multe tari si singurul pe care l-au nominalizat este Erdogan…dar Junker de ce nu e si el tot sobolan?Lista ramane deschisa…propuneti si voi candidati la titlul de sobolan imputit

  5. Iata motivul convocarii:
    ,,Mafia Khazariană și țările lor sclave încearcă în secret să negocieze pacea cu alianța de eliberare planetară, dar ofertele lor sunt respinse. Rusia cere desființarea Consiliului Rezervei Federale. Rusii spun că „fundația Soros și familia Rothschild finanțează activități în Armenia, Azerbaidjan și Kazahstan pentru a repeta scenariul din Ucraina”. China se pregătește pentru o mișcare de preluare a Taiwanului. Duminică, Taiwanul a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade. Cutremurul a fost artificial pentru că a avut loc la o adâncime de 10 kilometri, iar epicentrul său a fost imensa bază aeriană din județul Hualien de pe coasta de est a Taiwanului. Armata americană nu este în măsură să reziste, deoarece este atât de lipsită de fonduri încât soldații în serviciul activ au nevoie de bonuri de mâncare pentru a se hrăni pe ei înșiși și pe familiile lor. Chinezii au mai semnalat lumii că știau că sunt sub atac electromagnetic 5G și că răspund prin distrugerea infrastructurii implicate. China și Rusia și-au arătat puterea alianței săptămâna trecută la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai din Uzbekistan. Faptul că Turcia, națiunea cu cea mai mare armată NATO după Statele Unite, s-a alăturat acestei alianțe înseamnă un dezastru militar pentru NATO. Indonezia, o altă mare națiune producătoare de petrol, este probabil să se alăture alianței anti-KM în curând.’’

    • E o ciudatenie ce face Turcia ptr ca firma FORD din Turcia e Rockefeller adica mafia khazara.Toyota Turcia a livrat masini de teren pentru teroristii DAESH care erau tot mafia khazara.MercedesTurcia e si ea parte in diverse afaceri cu teroristii.
      Acum dupa ce au luptat sa acapareze petrolul dinIrak se dau cu rusii….deci mafia khazara turceasca dupa ce pierde razboiul se da dupa cires si trece la rusi????..Atunci Erdogan va lupta contra NATO in Irak si Siria????

      • Dar de ce Invazia Irakului si razboiul dorit cu Siria sunt corecte, iar intrarea rusilor in Satania lui Poponel Zelensky pentru a distruge cele 31 de laboratoare de arme biologice ale CIA, NATO, Mossad si UE, precum si salvarea a peste 35 de mii de copii rapiti de oamenii poponarului khazar Zelensky, nu este corecta ?

        Satania este o falsa tara, fara granite recunoscute international nici pana astazi, formata din teritorii furate de khazarul Stalin de la Rusia, Romania si Polonia.

        Satania se va dezmembra si teritoriile furate vor reveni inapoi la tarile jefuite de khazari.
        Romania si Polonia ar trebui sa ceara cetatenilor din teritoriile furate sa faca referendumuri, dar TRADTORII JEFUITORI si CRIMINALI din Romanica vand Romania la bucata.

        Politicienii turci si-au dat seama ca Mafia Khazara si Cabala sunt pe nasalie si nu vor ca poporul sa sufere pentru acesti spurcati satanisti si reptilieni.

  6. Pai Erdogy the go-at fuk-ker e numai so-bo-lan de bucatarie, nu de canalizare, va rugam frumos, bai naz-istilor de nemti tam-piti, nu mai denaturati adevarul adevarat 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, e clar ca suntem deja in prag de raz-boi nu-clear, daca astia se iau asa in gura, ca ultimii brazilieni din Bukale, adica din Ferentari 🙂 Bai nemtilor, dati-i si un pu-lan intre ochi cand mai vine sob-ol-anul in vizita pe la voi, sau poate il trimite asta numai pe Mesut Ozil, in recunoastere 🙂

  7. Va salut ! Sa_i lase in pace pe armeni care au fost destul de batuti de soarta de_a lungul timpului…. Si alde Aliev sa fie potoliti ca a u recuperat destul……Norocul lui ca e Rusia prinsa in alta parte si nu poate acum sa faca dreptate Armeniei….. Sa fie lasati in pace armenii ! Ma mir diaspora armeana cum nu reactioneaza, nici macar Rusia la nivel deckarativ cel putin…..Nu o fi tandemul turco _azer vioara intai in regiune…… Dumnezeu sa ajute Omenirea ! Zi perfecta tuturor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger