AcasăȘTIRI EXTERNEGeorge Soros e istorie. Evenimentul ce afectează Europa

George Soros e istorie. Evenimentul ce afectează Europa

George Soros, prin fundaţia lui, intenționează să se retragă sau să lichideze o mare parte din activitățile sale din Uniunea Europeană pentru a se concentra pe alte locuri din lume.

Decizia va însemna o reorientare a eforturilor organizației asupra unor politici interne ale UE în contextul unor provocări mai mari în alte părți ale lumii.

Îi va preda ştafeta lui Alexander, fiul său

În luna iunie, Open Society Foundations, ce susţine financiar diverse cauze în întreaga lume, de la reforme economice şi judiciare la drepturile minorităţilor şi refugiaţilor şi libertatea de exprimare, a anunţat că George Soros se pregăteşte să predea ştafeta unuia dintre fiii săi, Alexander, în vârstă de 37 de ani, iar în luna iulie a dezvăluit planuri care vizează concedierea a 40% din efectivele globale în cadrul unei modificări strategice.

Emailul obținut de Reuters nu a oferit detalii despre modul în care fundația își va realoca fondurile, dar un purtător de cuvânt al Fundației pentru o Societate Deschisă a dat asigurări că aceasta va continua să susțină ONG-uri din întreaga Europă.

A pariat contra lirei sterline

George Soros, un evreu ungar care și-a clădit averea în Statele Unite după ce a emigrat peste ocean după al Doilea Război Mondial, este cunoscut pentru promovarea ideilor liberale, democratice și a politicilor de susținere a migrației transfrontaliere.

El a câștigat în mod faimos peste un miliard de dolari în 1992 după un pariu pe piețele financiare împotriva lirei sterline.

„Munca noastră în Europa a evoluat întotdeauna şi aceste noi modificări nu sunt o excepţie la acest trend pe termen lung”, a adăugat purtătorul de cuvânt al fundaţiei lui Soros.

1.554 afisari

64 COMENTARII

 1. Asta a gasit prea multi prosti pe care i a cumparat ieftin ,in rest un satanist ca singur s a declarat asa.Fosta i lele cat ai fost dar acum…..!!

 2. Dar, de ce ”evenimentul AFECTEAZA Europa”, tovarase Stefan.
  Adica , de ce ne afecteaza ?
  Esti asa de amabil sa raspunzi la intrebare ?

 3. Lasă că rămân în urma lui toți trotinetari, care postează zilnic pentru câțiva firfirei doctrina neomarxista

 4. După ce-a nenorocit europa banditul numărul unu al lumii vrea să termine Africa!…
  Loaza de fi-su e consilierul lui belinski la kiev!…și-a dat seama că vine valul și dunga din ukraina!…
  Acest criminal odios trebui făcut săpun pentru ce-a provocat în europa, dar mai ales în românia!…cine credeti ca susține USR?..
  Cine credeti ca susține partidul curvei din chișinău?…
  Cine credeti că susține partidul lui belinski?…

  • Vorbesti ca si cum Europa ar fi fost un desert, in care oamenii traiau ”organizati” in turme etc.
   Soros si-a facut jocul FIINDCA STATELE EUROPENE, CU MICI EXCEPTII, L-AU LASAT, IAR MONSTRUL A ACTIONAT IN PLIN.
   Ia sa nu fi fost lasat, ar mai fi facut el ce a vrut ?
   La noi, toti nenorocitii s-au imbulzit sa ia burse Soros, iar acum spun ca nu e nimic rau sa profiti de o bursa.
   Chireac, Pieleanu si multi altii, stiuti sau nestiuti.
   Acum ca monstrul schiteaza retragerea, este justificat sa ne intrebam ce experimente se vor mai face pe noi, CU APROBAREA, EXPRESA SAU PASIVA A STATELOR ?!
   A STATELOR CRIMINALE IN CARE TRAIM ….

 5. Pentru useristi este ca un tătuc relicva soros, ăsta trebuia interzis peste tot împreună cu ONG-urile lui,după modelul lui Orban din Ungaria ,peste tot a făcut numai prăpăd

 6. ha ha ha
  ce coșmar , măh prostule agramat ???’
  nu vezi căt de prost ești ?
  și da, mi-e ciudă.
  că nu pot să-ți fu t un cap în gură !!!!!!!!!!

 7. Pe vremea URSS ,ROMANIA, ca urmare a Legii Nationalizarii din 1948, era stapina la ea Acasa, ceea ce , Noi Cei de Azi, nici macar nu putem visa. Blestemul ROMANIEI nu a fost URSS, blestemul ROMANIEI este SUA. Premierul Sovietic I.V.Stalin a spus ca dupa 1945 Lumea s-a impartit in doua: Tabara Anglo-Americana a imperialismului, agresiunii si razboiului pe de o parte si Tabara Uniunii Sovietice si aliatii sai care este o tabara a Luptei Continue pentru Pace, a colaborarii si infratirii intre Popoare pe baza neamestecului in treburile interne in spiritul respectului si avantajului reciproc. Tovarasul STALIN a avut dreptate!

 8. ,,Forțele speciale comune ale SUA – echipa Spetsnaz salvează 73 de copii în Ucraina.
  O unitate comună de infiltrare a Forțelor Speciale ale SUA și a Rusiei Spetznas a salvat 73 de copii dintr-o temniță îngrozitoare din Ucraina și a măcelărit o mulțime de răpitori care rapiseră copiii pentru lichid suprarenal cu planuri de a-i comercializa ulterior ca sclavi sexuali, spune o sursă din biroul General. Biroul Eric M. Smith. Operațiunea, care a avut loc joia trecută, 10 august, reprezintă pentru prima dată când forțele de elită ale lui Vladimir Putin și Operațiuni Speciale a Americii au cooperat într-o afacere comună care vizează eradicarea comerțului cu adrenocrom și stoparea proliferării pedofiliei într-o țară al cărui președinte, demonul Volodymyr Zelenskyy, ține un harem de copii drogați la moșia lui din Kiev.
  Sursa noastră a spus că generalul Smith marțea trecută, 8 august, a primit un telefon personal de la ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, care spunea că are informații despre „oamenii care lucrează pentru porcul Zelensky” care țin în brațe „băieți și fete tinere”, inclusiv copii americani, într-un laborator undeva lângă Nahachiv, un sat din regiunea Lviv, la aproximativ 5 mile est de granița poloneză.
  Shoigu a spus că forțele sale nu au aflat încă locația precisă a laboratorului, dar se concentrau. El i-a spus generalului Smith că îi va trimite pe Spetznas să salveze copiii și să-i omoare pe răpitorii lor odată ce va avea coordonatele geografice. Apoi a făcut o oferta de colaborare, întrebând dacă generalul dorește ca forțele sale să se alăture misiunii, deoarece printre ostatici se numără și copii americani.
  Generalul Smith, a spus sursa noastră, l-a presat pe Shoigu pentru detalii și sursa informatiilor sale.
  „Avem metodele noastre de a extrage informații, tovarășe general Smith. Poate că suntem mai puțin preocupați de încălcarea drepturilor omului ALE CRIMINALILOR decât dumneavoastră. Va puteți alătura dacă puteți ajunge acolo suficient de repede sau vă putem trimite copiii acasă”, a spus Shoigu prin traducătorul . Generalul a fost în mod natural suspicios, dar receptiv la oferta lui Shoigu.
  „Este mereu în gardă pentru capcane”, a spus el. „Dar el știe că peste 400.000 de copii lipsesc și se presupune că sunt rapiti pentru pedofile și adrenocrome. Dupa un moment de gândire a spus că vrea să intre. Shoigu i-a dat instrucțiuni despre unde să treacă granița din Polonia în Ucraina pentru a-i întâlni pe Spetzna. „Un lucru, tovarășe general Smith: ar trebui să știți că nu luăm prizonieri”, a spus Shoigu.
  Imediat după apel, generalul Smith l-a contactat pe comandantul Grupului al 5-lea al forțelor speciale, col. Brent Lindemen, la Fort Bragg, spunându-i să-și ia un pluton potrivit pentru o vacanță, felul lui de a spune că o luptă cu foc la orizont. I-a spus lui Lindemen să aleagă cel puțin doi bărbați care vorbeau rusă.
  Forțele Speciale au trecut pe jos în Ucraina din Polonia în dimineața zilei de joi, 10 august și, după ce
  s-au întâlnit cu contactul lor din Spetzna, au mers cinci mile până la o tabără improvizată unde două duzini de Spetzna fie sorbeau cafea, fie desfaceu și reambalau rucsacuri. Liderii echipei și-au dat mâna și s-au înțeles bine. Liderul Spetznas avea o veste bună: localizase locul unde erau ținuți copiii, un complex împrejmuit cu trei structuri, închisoarea ad-hoc și două case de gardă, la 4 mile sud-est de locația lor actuală. El a spus că cercetașii săi aveau deja ochii pe țintă și au numărat opt santinele de perimetru, posibil mai multe pândind în interior. Conducătorul Spetzna a opinat că santinelele se plimbau ca niște bătrâni angajați, nu soldați antrenați și a sugerat ca Forțele Speciale să se ocupe de baracile de gardă, în timp ce oamenii săi atacau fabrica de textile slăbită pe care Zelenskyy o transformase într-o fabrică de extragere a lichidului suprarenal. „Odată ce îi sug pe copii ca niște vampiri, îi hrănesc, îi fac să pară sănătoși, chiar le machiază pe fetele foarte mici și le aduc peste graniță pentru a le vinde”, au spus un Spetzna. Ei au pătruns după amurg, lunetiştii americani aruncând santinele cu lovituri în cap, în timp ce Spetzna făcea o gaură în gardul ruginit din jurul clădirilor. Patru santinelele au căzut înainte ca ceilalți să-și dea seama că sunt atacați. Cineva țipa în ucraineană: „Pidiyditʹdo ditey. Vbyty ditey,” sau „Ia copiii. Omorâți copiii”, dar a fost brusc tăcut când Spetznas l-a prins din spate și i-a tăiat gâtul. În timp ce paznicii au ieșit doi câte doi dintr-o baracă de ciment, Forțele Speciale, înaintând acum înainte și acoperindu-se unul pe celălalt, i-au doborât, asigurându-se că nimeni nu ajunge la copii, în timp ce un Spetzna deschidea încuietoarea ușii. Dinauntru se auzeau tipete de copii. „Esti in siguranta. Suntem aici pentru a va ajuta”, a spus un Spetzna în engleză și în rusă. „Vă rog să nu mai tipati. Știu că sunteti speriati.” Patruzeci și unu de copii americani și 32 de copii ruși erau încătușați cu cătușe fixate pe pereți.
  Deși mulți păreau hrăniți și în general sănătoși, alții prezentau semne de anemie, deshidratare și foame.
  „Vedeți, asta fac ei aici, în fiecare zi”, a spus un Spetzna pentru Forțele Speciale.
  Potrivit sursei noastre, Spetzna a convocat un QRF în standby, care a venit cu vehicule pentru a extrage copiii într-o casă sigură pentru îngrijiri medicale, după care urmau să fie identificați și trimiși acasă.
  Ne-am întrebat sursa dacă misiunea marchează o eră a cooperării între forțele ruse și americane White Hat. „Împărtășim obiective similare”, a spus el, adăugând că Forțele Speciale vor rămâne în teatru până la noi ordine. „Sunt o mulțime de copii dispăruți și numai Dumnezeu știe câți sunt în curtea lui Zelenskyy”, a spus el.’’

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...