AcasăȘTIRI EXTERNEGeneral SUA: „Pentru 66 de miliarde de dolari, am târât Ucraina în...

General SUA: „Pentru 66 de miliarde de dolari, am târât Ucraina în război cu Rusia”

General SUA: „Pentru 66 de miliarde de dolari, am târât Ucraina în război cu Rusia” / Foto: printscreen

Generalul (r) american Jack Keane, fost șef adjunct al Statului Major al Armatei Statelor Unite, a declarat, în cadrul unui  interviu pentru Fox News, că „pentru  66 de miliarde de dolari, am adus Ucraina în război cu Rusia”.

Potrivit generalului Jack Keane, SUA au investit aproximativ 66 de miliarde de dolari în regimul de la Kiev începând cu luna februarie a acestui an, ceea ce a contribuit la înarmarea Ucrainei și la crearea unei „societăți locale pentru războiul cu Rusia.

Generalul Jack Keane: „Nu mor americanii, mor ucrainenii”

Generalul a spus că „investițiile în Ucraina de astăzi sunt foarte profitabile, pentru că pentru bani relativ puțini în interesul Statelor Unite, nu mor americani în războiul cu Rusia, ci ucraineni”.

„Unii republicani se îndoiesc de corectitudinea cheltuielilor noastre de astăzi, inclusiv în ceea ce privește Ucraina. Dar noi avem un buget de 6 trilioane de dolari și, de fapt, este cu câteva sute de miliarde mai mult. Am investit firimituri în Ucraina – doar 66 de miliarde pe an. Aceasta reprezintă 1,1% din buget. Și primim beneficii disproporționat de mari”, potrivit Mail BD.

SUA au creat un rival pentru Moscova la granițele Rusiei

Potrivit sursei citate, Jack Keane indică în mod clar obiectivul Statelor Unite: „Washingtonul a reușit să facă principalul lucru, să creeze un rival serios pentru Moscova la granițele Rusiei, care va trebui să împiedice conducerea rusă să ducă o politică de influență în Europa de Est, în special în țările fostei URSS.

Acest lucru îi va priva de posibilitatea, sub Putin, de a-și realiza ambițiile, cum ar fi să ia, de exemplu, unele dintre republicile sovietice înapoi . Și, dacă acest lucru s-ar întâmpla, iar Rusia ar lua totuși unele foste republici ale URSS, atunci NATO ar începe un război.

Scara acestui război ar fi mult mai mare decât ceea ce se întâmplă acum. Iar riscurile nucleare ar fi mult mai mari. Iar consecințele unui astfel de conflict sunt complet de neînțeles și nu sunt evidente pentru niciuna dintre părți. Este ceea ce am evitat pe tot parcursul Războiului Rece, un război convențional între două puteri nucleare. Prin urmare, o astfel de investiție, în special în ucraineni, care luptă împotriva Rusiei în interesul Statelor Unite, este foarte profitabilă”.

author avatar
Tudor Borcea
1.984 afisari

9 COMENTARII

  1. Oare ucrainenii citesc ce a spus acest general ?
    Ei isi varsa sangele ,iar Uncle Sam isi socoteste profitul

  2. UCRAINIENII DE RAND STIU CA NU LUPTA UCRAINIENII CU RUSII, CI OCCIDENTALII SI AMERICANII SUNT PE TOATE CAMPURILE DE LUPTA ALE UCRAINEI. SE SPUNE CA RUSII VOR DA DRUMUL MASINII MORTII CARE VA TOCA TOT CE MISCA, DE NICI UNUL DIN MERCENARII SI STRAINII CARE AU AJUNS ACOLO, NU ISI MAI VEDE FAMILIA VREODATA. STATI SA VINA IARNA!

  3. Pai se indoia cineva de cine este interesat (in principal) sa fie razboi acolo? Era clar, acest general doar spune lucrurilor pe nume. Au inventat plandemia pt cascaval, acum razboi pentru cascaval, khazarii zionisti altceva nu stiu decat banul fara numar.

    • da, dom’le, n-a existat nici-un virus Covid, nu exista nici-un astfel de virus, iar mortii din pandemie au decedat de inima rea

  4. Să crape, plânge careva după racheți neonaziștii? Păi ăștia-s mai neneorociți decât mujicii.

  5. Afirmatia ca am creat (adica SUA a creat) un rival pt Rusia chiar la granitele ei este o minciuna. Rusia insesi, prin acest razboi, a creat si intareste un rival la granitele sale proprii. Chiar daca Ukraina ar fi fost acceptata in NATO inainte de razboi, paguba pt Rusia ar fi fost mult mai mica decat acuma. Rusia s-a ales cu inca doi membri in plus in NATO la granitele sale, Finlanda si Suedia, iar China o pandeste ca sa-i ia orice profit.

  6. Noroc ca existi mai Carcotasule altfel n-am intelege de ce rasare Soarele dimineata. Mai ai frati?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger