AcasăȘTIRI EXTERNEPanică în Europa - iarnă fără gaze de la ruși! Disperarea Occidentului:...

Panică în Europa – iarnă fără gaze de la ruși! Disperarea Occidentului: „Vom arde tot ce putem pentru a ne încălzi populația!”

Gazul rusesc și panica țărilor UE. „Vom arde tot ce putem pentru a ne încălzi populația în această iarnă” / Foto: Facebook

Când vine vorba de energie și mediu, prioritățile președinției Cehiei a UE sunt clare: accentul va fi pus pe securitatea energetică și ruperea dependenței blocului comunitar de combustibilii fosili ruși!

Un obiectiv ambițios și pe care Praga îl consideră a fi mai urgent decât tranziția ecologică.

Cehia arde tot ce se poate pentru căldurăfoc

„Practic, avem de-a face cu o repetare a șocului petrolier din 1973”, a declarat Vaclav Bartuška, ambasadorul ceh însărcinat cu securitatea energetică.

„Dacă iarna aceasta se va întrerupe gazul, vom arde tot ce putem pentru a încălzi populația și pentru a produce energie electrică” – Vaclav Bartuška.

Cehia va prelua conducerea rotativă a Consiliului UE de la Franța, al cărei mandat de șase luni la cârma UE expiră la 1 iulie.

În timpul președinției sale, Cehia intenționează să impulsioneze punerea în aplicare a planului REPowerEU al Comisiei Europene, prezentat în luna mai, care urmărește să reducă importurile de gaze din Rusia cu două treimi, până la sfârșitul anului.

Planul pune, de asemenea, accentul pe economiile de energie și pe accelerarea tranziției către surse de energie regenerabile și cu emisii reduse de dioxid de carbon, pentru a reduce dependența blocului comunitar de gazul rusesc.

author avatar
Tudor Borcea
956 afisari

15 COMENTARII

      • Iulius postac de pe zoaie.com este primul la comentat si aici , VESTITUL EXCREMENT , MAC GIGI DE PE ZOAIE.COM

    • A lui Putin e mai vartoasa si mai imbelsugata scoasa direct din branzoaica Alinei !
      Tie ce ti-a dat Moș Cîcat ?

      • Uite pe primul onest de aici :))). Boss, eu sunt pro drepturi LGBTQ, dacă vrei suge cât și ce vrei, consider ca ar trebuie sa ai aceleași drepturi ca toți.

        Pe de alta parte te întreb, nu ai vrea sa te duci la Moscova sa o sugi pe bune decât se ne suferi pe noi aia rai care cred ca Rusia este un rahat de stat agresiv condus de un dement fost KGBist?

        Oricum te pwp și spor la supt!

        • @ Iulius
          Una e sa sugi o pravoslavnica ce impinge in preacinstita fofoloanca si alta e sa molfai matarangile globaliste scoase din cururile homosexuale globaliste . Te dai fata mare , dar problema e in ograda la tine…

        • Eu cred ca esti un membru marcant al lgbt, iar in fundul Curții iti umbli cum respiri. Singurul neuron e colarat in curcubeu si daca tot iti umbli in portbagaj, ai facut si vreo patru doze

    • Multe JEGURI PUPIN CURISTE DE PE ZIARE.COM VIN ACI SA FACA LEGEA SI SA AMENINTE CITITORII CA PE ZOAIE.COM . ACOLO ESTI CENZURAT DE REDACTIA SITEULUI SI FALSII JURNALISTI COPISTI SI ANALFABETI CARE FAC SI COMENTARII SI ESTI INJURAT DACA NU ESTI PE PLACUL LOR

      • Nu sunt de pe ziare.com și mi se pare un site prost. Pot și robotii National,…..scuze „redactia” (LOL) sa cenzureze, ca doar vad ca sunteți cu libertatea în cioc pana va spune cineva ca sunteți prosti.

        Pana atunci, marș pe plantație;)

  1. De ex in loc sa ardeti menta mai bine ardeti niste conducte vara asta care sa meargă cu gaze din orient.

      • Eu din poze culeg gestul ca domnul Putin vrea sa ne puna cep pana si la cur☝️ … Deci nici la barbadele nu ne lasa crestinul milostiv deci avem nevoie de conducte sa ploo cu conducte iar apa sa o salvam de bere ca se anunta seceta la radio.

  2. In primul rand sa-i ardem pe cei care au luat deciziile din cauza carora am ajuns in aceasta situatie. Adica pe cei care propovaduiesc teoria falsa a incalzirii globale datorata CO2, si pe cei care arunca Europa in haos taind importurile de gaze de la rusi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger