AcasăȘTIRI EXTERNEGaze rusești contra ruble, Putin a divizat Europa! / 10 companii din...

Gaze rusești contra ruble, Putin a divizat Europa! / 10 companii din UE și-au deschis conturi la Gazprombank

Gaze din Rusia contra ruble. Putin a reușit să spargă UE /Cum se aliniază cumpărătorii

Patru cumpărători europeni de gaz rusesc au plătit deja aprovizionările în ruble, așa cum a cerut Rusia, iar 10 companii europene au deschis deja conturi la Gazprombank.

Potrivit surselor apropiate gigantului Gazprom, alte întreruperi în alimentarea cu gaze nu vor mai avea loc până în a doua jumătate a lunii mai, când trebuie efectuate următoarele plăți. În ruble, evident!

Cât valorează „sancțiunile” UE

Zece companii europene au deschis deja conturile la Gazprombank necesare pentru a îndeplini cererile de plată în ruble ale președintelui Vladimir Putin, a declarat sursa, sub rezerva anonimatului.

Livrările de gaz către Polonia și Bulgaria au fost întrerupte miercuri, după ce aceste țări au refuzat plățile în ruble, scrie Bloomberg.

Rusia furnizează gaze prin conducte către 23 de țări europene.

Austria și Germania se conformează Kremlinului

Cancelarul austriac Karl Nehammer a anunțat miercuri, 27 aprilie, că guvernul său a fost de acord să plătească în ruble pentru importurile de gaze rusești.

Declarația a venit după anunțul Gazprom că a întrerupt livrările de gaze către Polonia și Bulgaria, scrie Novinite. Karl Nehammer a mai spus că atât Austria, cât și Germania au acceptat condițiile de plată pentru gazul rusesc, deoarece s-a constatat că aceste plăți sunt în conformitate cu termenii sancțiunilor occidentale împotriva Moscovei.

La începutul acestei luni, cancelaria Austriei a declarat că este „imposibil” ca Uniunea Europeană să impună un embargou asupra gazului rusesc.

author avatar
Tudor Borcea
864 afisari

9 COMENTARII

  1. Novomatic Austria (adica GHITA SEBASTIAN)ce mai face?A mutat cazinourile din Moscova la Bucuresti Viena si Belgrad?Davai GAZ bitte schon,GAME OVER INSERT RUBLE,ne vedem in Panama si CostaRica sa tragem pe nas cu Udrea si Bica.Ha ha ha stupid people PetrovQiombete GRU va ureaza sa traiti bine

    • Nu mai bine-i lichidăm pe propagandiștii waxeriști iubitori de obiele ciolovece!?
      hai, marl pe ge4oulimedia lui Tăpălabă, vierme waxerist.

  2. Adică dacă vecinul îmi vinde roșii, eu iau roșiile, le consum după care îi arăt banii și îl asigur că îi pun deoparte ca să-l plătesc când va fi mai cuminte și mai ascultător. Dacă e cuminte, ascultător și își dă acordul ca nevasta lui să doarmă noaptea la mine, atunci s-ar putea să îi dau o parte din banii puși deoparte pentru el. Dacă nu, nu-i dau nimic dar continui să-i țin deoparte și să mai iau roșii de la el după regula anunțată mai înainte. Dacă ai fi vecinul, ai fi de acord cu asta?

  3. Corect. Ai nevoie ca de aer de o marfă, marci banul. Dar bani valoroși, nu din ăia de care tipărește bidonul și ursuleasa în neștire!
    Mujicii vor bani, nu kurpapir!

  4. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com mizerabil de mincinosi

  5. Deci astea doua tari ii doare in cot de deciziile ue nu isi omoara economia .Doar papagalii cica nu vor gaze ca a dat ue sanctiuni.

  6. rubla contra dolar?! se clatina suprematia dolarului? daca pica dolarul se duce dracu economia americana care era tinuta aqrtificial de celelalte economii. mai ramane asia sa treaca la yuani si america se intoarce in anii ’30! va fi jale ptr toata economia lumii. nu e de ras!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger