AcasăȘTIRI EXTERNEGangsterizarea Americii – vandalismul democratic

Gangsterizarea Americii – vandalismul democratic

Marxismul și stânga radicală surpă temelia societății americane

Donald Trump știe că vandalismul democratic nu este un răspuns la acțiunile sale sau la politicile sale – distrugerea și jaful sunt un răspuns la victoria sa. 

Șefii Partidului Democrat, precum cei de pe Wall Street, nu privesc spre trecut, nu spre prezent, ci spre viitor. Gangsterii de stânga și bancherii de stânga acționează deopotrivă, scrie Americanthinker. Democrații l-au împins pe  Trump să-și irosească capitalul politic și monetar în lupta împotriva  noilor progresiști și  să risipească toată muniția politică înainte de începerea oficială a cursei prezidențiale. Până acum, Trump nu a înghițit momeala.

Dacă cineva caută dovezi conform cărora Statele Unite ale Americii au devenit Statele Unite ale Anarhiștilor, se vor găsi întotdeauna pe CNN, MSNBC și alte mass-media de stânga. În SUA sunt atacați acum sfinții –  statuia lui Junipero Serra, canonizat de Papa Francisc acum 5 ani, a fost dărâmată. Atunci când statuile lui Hristos, Fecioara Maria și alte simboluri ale creștinismului încep să cadă, acest lucru va însemna că Partidul Democrat a terminat să-și sape mormântul. Nu va exista o revoluție socialistă în America? Steagurile americane sunt arse – nu în Iran sau Coreea de Nord, ci în Washington DC.

Patriotism și globalism – o țară este în joc

Trump și patriotism sau Biden și globalism – asta  este alegerea pe care o vor face americanii în noiembrie? Se pare că nu vor avea de ales, dacă lucrurile continuă așa. Administrația Trump disprețuiește globalizarea și practică un protecționism sănătos și mult necesar. A atacat structurile de globalizare susținute de ONU, OMC și acum OMS – care s-a dovedit pro-China și sincer ostilă SUA. Modelul american are acum o singură variabilă activă, modelul economic. În mod ironic, criza Covid 19 s-a întors împotriva leviatanului financiar global și a stăpânilor săi. Conform nimănui altuia decât George Soros, pandemia este un punct secundar financiar pentru economiile în curs de dezvoltare. Nu numai că a făcut presiuni extraordinare asupra bugetelor la nivel mondial, dar a provocat și un exod puternic de capital de pe piețele emergente. JPMorgan Chase & Co. prevede că 1 din 5 țări de pe piața emergentă își va impune obligațiile de datorie – ceea ce înseamnă că băncile de bază se pot prăbuși.

Ura stângii

Revoltele conduse de Black Lives Matter / Antifa au un scop expres de a aduce mizerie și teroare celor care au îndrăznit să voteze pentru Trump în 2016 și cei care intenționează să-l voteze în noiembrie. Stângiștii de operetă ridică armele,  urăsc  orice american care nu este de acord cu ei, și asta s-a vâzut în ultimele două luni de violență și teamă. Autoritarismul este sursa unei astfel de gândiri, nu libertatea. Este un model de a controla discursul “corect-politic” folosind mascarada justiției sociale, nesupunerea civilă și multiculturalismul. Noțiuni complet străine  modului de viață american, dar acum aplaudate de galerii zgomotoase, ghidate de Joe  Biden și ai săi democrați. În nicio perioadă a Americii, drumul spre Casa Albă nu a fost pavat cu marxism –teoria din spatale socialismului și comunismului. SUA au fost un model de constituționalitate, dar stânga, din ce în ce mai radicală, este dispusă să sfărâme Constituția de dragul unei victorii electorale.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
550 afisari

8 COMENTARII

  1. Să sperăm că Trump și echipa sa se vor tine ferm pe poziții și vor de juca planurile diabolice – ăsta e cuvântul – ale așa-zișilor democrați.

  2. Daca iese Trump , ne-a promis ca Transnistria intra in Uniunea Europeana si in NATO , d-aia mi-e frica de stanga democrata americana , aia ne abandoneaza zooparkul .

  3. Da. Deci care american isi ardea drapelul??? Noi care priveam ca exemplu felul in care isi arboreaza steagul acum marxistii corporatisti alaturi de jidenutu Sorosi cauta sa submineze Sua pe motiv ca fasciștii de stanga nu suporta legea si statul de drept american si lupta lui Donald cu deep state. Din cauza asta Donald mai câștiga un mandat ca Sua sa nu devina comunista.

  4. Odata ce Sua devine comunista e automat anexata de China si atat asteapta Putin sa ne ia iar Basarabia ca si cumatru Stalin. Noroc cu plavanul care ne uneste. Plavanu a zis azi
    Sa fim uniti romani.

  5. si au dat arama pe fata anarhistii astia sponsorizati de democrati cat de mult ii intereseaza America si ce vor sa faca din ea . asa ca Trump sa inceapa pe Constitutie sa i bage la puscarie pt distrugere si nerespectarea legii!!!!!!!

  6. Ce nu stiu ei e ca nu ei declara razboi prin arderea steagului pt care multi patrioti si-au varsat sange. Ci Donald le-a declarat razboi acestor inapoiati.

  7. Steagul e un altar viu, un simbol dincolo de capatul material al existentei noastre. El inflacareaza, il saruti, te ingenuchiaza, te plange, îl aperi , e totul, iti dai viata pt el, e reduta ultima, te transcende prin puterea valorii istorice. Cum sa-i dai foc? E ca si cum ai da foc la un altar!… Ca si cum ti-ai omori, neamul, parintii, copii.Ca si cum ai escava mortii. E cel mai morbid lucru. A da foc steagului national sau a profana statui e cel mai josnic eveniment din specie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger