AcasăȘTIRI EXTERNEDemocrații cer „capul” lui Trump, cu două luni până în alegeri!

Democrații cer „capul” lui Trump, cu două luni până în alegeri!

Chiar și fără o pandemie a coronavirusului, un mare blocaj și o prăbușire economică, realegerea lui Donald Trump la Casa Albă este un subiect cu siguranță extrem de sensibil.

Mai sunt două luni până la data scrutinului și nu se știe încă rezultatul, deși tot mai multe „voci” din popor se ridică împotriva președintelui. Iată că recent au avut loc proteste masive în mai miulte orașe americane, oamenii cerând demiterea președintelui Donald Trump. Presa mainstream scrie că „norodul” este furios pe președinte pentru cum a gestionat pandemia, iar asta se vede din sondaje, acolo unde contracandidatul democrat Joe Biden ar avea un avans de nouă procente în faţa republicanului Trump.

Americanii dau vina pe Trump pentru toate probleme țării

Se pare că jumătate din țară dorește să dea vina pe Trump pentru toate problemele Statelor Unite. Mulți activiști se întreabă dacă această abordare extremă i-ar putea scoate triumfători pe democrați, deveniți în acești patru ani de stat pe tușă niște lupi înfometați.

Trump tocmai a anunțat că desființează instructajele împotriva rasismului din administrația federală, despre care spune că ar constitui o propagandă de divizare antiamericană. Administrația prezidențială a primit ordin „să asigure că agențiile federale încetează să mai folosească dolarii contribuabililor pentru a finanța aceste ședințe de propagandă de divizare și antiamericane”, se arată în comunicat.

Mulți cred acum că dorește ca ultima parte a campaniei să se concentreze pe chestiunile rasiale și pe o politică de toleranță zero pentru protestele și violențele din marile orașe.

Black Lives Matter, cea mai populară mișcare socială din ultimii 50 de ani

O mișcare de protest fără precedent împotriva rasismului și violențelor poliției a început în Statele Unite după moartea afro-americanului George Floyd, sub genunchiul unui polițist alb din Minneapolis la sfârșitul lunii mai.

Donald Trump citează în mod regulat demonstrațiile antirasiste, care uneori degenerează în ciocniri cu poliția, ca exemplu pentru a agita spectrul unei Americi în foc și sânge, la mila „șnapanilor” de extremă stânga și a altor „teroriști din interior” în cazul victoriei adversarului său democrat Joe Biden.

author avatar
Andreea Vlad
209 afisari

3 COMENTARII

  1. Andreio, dacă ia sfârșit ” domnia lui Trump ”, așa cum titrezi tu, insinuant-peiorativ, deși ești o incultă, va începe epoca lui Biden (vedeți discuțiile lui cu Poroshenko), de anarhie crâncenă și crime. Asta va începe.

  2. Si baba rada stie ca Trump „A redat America americanilor” .New York Times analizand „marili realizari ale iepocii Trump”,dovedeste ca in prezent estimativ,44 miloane de americani,dintre care o mare parte copii,sunt amenintati cu foametea. Nemaiavand mijloace de trai,nu decent,nici macar minimul necesar.Mai mare rusinea.Mai rau ca in Somalia sau Siria,unde alt nenorocit si-a distrus Tara,si poporul.Trump a anulat pt. zeci de miloane de americani,dreptul fundamental al omului la asistenta medicala,evident pt. saraci,(parca nu ar fi oameni,cetateni americani),nu pt. milardarii carora le-scazut impozitela si taxele.Ca sa-i tina in frau pe „sarantoci” acum ameninta cu tancurile si Garda Nationala.La fel ca Lukasenco.Un om,un Presdinte,care pune paie pe foc zi ce zi,in loc sa aplaneze, sa gaseasca solutii,sa scoata Tara din marasmul in care tot el a bagat-o cu tampeniile lui,poate fi considerat zdravan la cap ? De fapt toata lumea stie ca nepoata si sora lui,si care nu pot fi acuzate ca ar fi „comuniste”,au dat de inteles ca individul nu este zdravan la cap,nu are ce cauta la Casa Alba.Asa ca nu-I mai faceti propaganda,nu stiti care-I adevarul.Atata va duce dibla ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...