AcasăȘTIRI EXTERNEFugarul Dragoș Săvulescu a devenit tată. Surpriză: cine e mama copilului. Nu...

Fugarul Dragoș Săvulescu a devenit tată. Surpriză: cine e mama copilului. Nu e iubita Angela Martini!

dragos savulescuFugarul Dragoș Săvulescu a devenit tată. Surpriză: cine e mama copilului. Nu e iubita Angela Martini!

Dragoș Săvulescu a devenit tată printr-o mamă surogat din SUA. Anunțul a fost făcut de soția sa, modelul Angela Martini. Fostul acționar de la Dinamo condamnat definitiv în România, dar pe care autoritățile grecești refuză să-l predea, trăieşte, astfel, clipe minunate.

Angela Martini și-a făcut un obicei din a se prezenta în ipostaze de cuplu cu Dragoș Săvulescu, în locații luxoase.

Băieţelul, botezat cu numele Kyree Martini Săvulescu

Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bun venit în această lume, Kyree!”, a scris modelul pe rețeaua de socializare.

Săvulescu, condamnat în dosarul retrocedării plajelor

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, la începutul lui 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo nu s-a predat după această sentință și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

La mai bine de o lună și jumătate de la acele momente, Dragoș Săvulescu a rupt tăcerea și a anunțat că va da în judecată statul român, pentru a solicita daune, considerând că a fost supus unui abuz psihologic.

Am pierdut bani și timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite. Am suferit daune psihologice, soția mea nici măcar nu putea dormi și mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastă, viața noastră, afacerile noastre au fost afectate.

Trebuie să cerem guvernului să plătească pentru acest prejudiciu grav și cred că avem multe motive legitime pentru a pretinde acest lucru. În plus, este o chestiune de principiu să nu lăsăm un regim intervenționist să ne distrugă viața și imaginea.

Trebuie să-i încurajăm și pe alții să facă acest lucru, deoarece nu suntem singurele victime ale regimului, sunt mulți alții care trăiesc la fel”, a declarat Dragoș Săvulescu.

author avatar
Andrei Ștefan