AcasăȘTIRI EXTERNEFSB a cerut chiar mercenarilor Wagner să-l aresteze pe Prigojin. Putin urmează...

FSB a cerut chiar mercenarilor Wagner să-l aresteze pe Prigojin. Putin urmează să facă un anunț la TV

FSB și șefii GRU au ”predat” România către SVR

FSB (fostul KGB) a cerut sâmbătă mercenarilor din grupul Wagner ”să nu facă o greşeală ireparabilă” şi să nu execute ordinele lui Evgheni Prigojin, şeful grupului, după ce acesta a făcut apel la o revoltă armată împotriva Ministerului rus al Apărării.

Vladimir Putin va reacționa la ultimele evenimente din Rusia într-un discurs așteptat sâmbătă, la TV.

Facem apel la luptătorii armatei private să nu facă o greşeală ireparabilă, să înceteze orice acţiune armată împotriva poporului rus, să nu execute ordinele criminale şi trădătoare ale lui Prigojin, să ia măsuri pentru arestarea acestuia”, conform unui comunicat FSB.

Rusia se teme de un război civil

Serviciul a precizat că ”direcţia de investigaţii a deschis un dosar penal legitim şi bine fundamentat împotriva lui Prigojin” pentru ”organizarea unei rebeliuni armate”, o infracţiune ce se pedepseşte de la 12 la 20 de ani de închisoare.

Prigojin a acuzat vineri armata rusă că a bombardat poziţiile companiei militare private şi a promis că îi va pedepsi pe vinovaţi.

author avatar
Andrei Ștefan
468 afisari

5 COMENTARII

  1. Bai Andrei, analfabetule, citeste-ti dracului ”opera” inainte de a ne-o baga sub ochi !!!
    Sau tremurai de frica faptului ca nu executu suficient de entuziast ordinele CIA !?

  2. @Țepeș

    Băh șoșocare, se strange lațul in jurul gatului lui Putler. Gata, s-a terminat cu transferurile de ruble catre kkței rusofili din RO… 😅😅😅

  3. Nu mor caii cand vor cainii ,sluga!Va bucurati prea devreme .Ciudat la gasca voastra de curcubeisti e ca pana deunazi Prigojin era criminal, acum e frecventabil.Si nu mai manca de transferuri de bani ca vorbesti de funie in casa spanzuratului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger