AcasăȘTIRI EXTERNEFondatorul Huawei sună alarma: urmează o DECADĂ teribilă pentru omenire!

Fondatorul Huawei sună alarma: urmează o DECADĂ teribilă pentru omenire!

„Frigul va fi resimțit de toată lumea”. Fondatorul Huawei declanșează alarma de care se teme omenirea / Foto: printscreen

Fondatorul Huawei a lansat un avertisment dur cu privire la viitorul companiei de tehnologie, stârnind îngrijorare prin franchețea evaluării sale și prin ceea ce indică pentru întreprinderile mai mici, în contextul problemelor economice din China și al unei încetiniri globale.

Într-o notă internă care a făcut obiectul unei scurgeri de informații, Ren Zhengfei a spus personalului Huawei că „frigul va fi resimțit de toată lumea” și că, pentru a supraviețui în următorii trei ani, compania trebuie să se concentreze pe profit în detrimentul fluxului de numerar și al expansiunii, indicând noi reduceri de personal și cesionări.

„Ne așteaptă zece ani dureroși”

„Următorul deceniu va fi o perioadă istorică foarte dureroasă, în condițiile în care economia globală continuă să scadă”, a spus Ren, indicând pandemia Covid-19, precum și impactul războiului din Ucraina și „blocada continua” din partea SUA asupra unor afaceri chinezești, scrie The Guardian.

„Huawei trebuie să reducă orice așteptări prea optimiste pentru viitor și, până în 2023 sau chiar 2025, trebuie să facem din supraviețuire cea mai importantă linie directoare, și nu doar să supraviețuim, ci să supraviețuim cu calitate”.

Economia Chinei se află sub presiunea unor factori precum restricțiile pandemice, o criză a industriei imobiliare și prăbușirea relațiilor internaționale. Nu se așteaptă ca țara să își atingă obiectivul de creștere economică de 5,5% în acest an.

Huawei, cotată în mod obișnuit ca fiind cea mai mare firmă din China, face eforturi pentru a gestiona scăderile mari ale veniturilor și profiturilor. Veniturile au scăzut cu 14% în primele trei luni din 2022, iar marja sa de profit net s-a redus la 4,3%, de la 11,1% cu un an mai devreme, în cele trei luni până în martie.

Compania a fost un punct fierbinte al tensiunilor dintre SUA și China, Washingtonul și alți omologi occidentali restricționând Huawei de pe piețele lor din cauza preocupărilor legate de securitatea națională. De asemenea, companiei i s-a interzis să cumpere anumite tehnologii străine.

„Să supraviețuim și să câștigăm niște bani unde putem”

„În trecut, am îmbrățișat idealul globalizării și am aspirat să servim întreaga omenire, deci care este idealul nostru acum?”, a scris Ren. „Să supraviețuim și să câștigăm niște bani acolo unde putem. Din acest punct de vedere, trebuie să ajustăm structura pieței și să studiem ce se poate face și ce ar trebui abandonat””

Memorandumul lui Ren a devenit viral pe rețelele de socializare chinezești, fiind distribuit și discutat de peste 100 de milioane de utilizatori, unii exprimându-și temerea cu privire la ceea ce înseamnă pentru oamenii obișnuiți și pentru întreprinderile mici dacă o companie de mărimea Huawei trimite astfel de avertismente.

Guvernul Chinei a anunțat săptămâna aceasta o finanțare suplimentară de 146 de miliarde de dolari pentru stimulente și 19 noi măsuri pentru a face față pagubelor economice provocate de pandemie și de criza în industria de dezvoltare imobiliară.

Șomajul în rândul tinerilor a atins un nivel record de 19,9% în iulie, iar rata generală a șomajului urban a rămas la o rată relativ ridicată de 5,4%. Plățile pentru asigurarea de șomaj au atins, de asemenea, un nivel record în iunie.

 

author avatar
Tudor Borcea
1.648 afisari

3 COMENTARII

  1. Autor Tudor Borcea 102 afisari Aci(agramat intentionat) imi bag putin Coada ca tot n-am…Fiind Domeniul Meu…
    Cum Trebuie inteleles acest copilash…el a lucrat in China Eliberation Army….adica e putin gradat…pe Viata…si mai are un fratzior 5G la itu….l-am vazut pe fratziorul lui tehnologic in 2016…Surse Oficiale…De Ce Cu Frigul…Pai Ii Ia Pe Astia Frigurile…se asteptau sa castige Sute De Miliarde cu 5G…Bonus…copilashii astia…vor aparea la bucale in septembrie octombrie…doar ca voi deja o sa aveti atacuri de panica de foame si frig…o disperare ca ce faceti cu portareii,adica executorii bancilor…nici de pager-e nu o sa va mai arda…reveniti la cartele si telefoane publice..ANTICIPEZ UN PIC….LUNA NOIEMBRIE….
    1.Mr. Ren Zhengfei Director, CEO
    Born on October 25, 1944 into a rural family where both parents were school teachers, Mr. Ren Zhengfei spent his primary and middle school years in a remote mountainous town in Guizhou Province. In 1963, he studied at the Chongqing Institute of Civil Engineering and Architecture. After graduation, he was employed in the civil engineering industry until 1974 when he joined the military’s Engineering Corps as a soldier tasked to establish the Liao Yang Chemical Fiber Factory. Subsequently, Mr. Ren had taken positions as a Technician, an Engineer, and was lastly promoted as a Deputy Director, which was a professional role equivalent to a Deputy Regimental Chief, but without military rank. Because of his outstanding performance, Mr. Ren was invited to attend the National Science Conference in 1978 and the 12th National Congress of the Communist Party of China in 1982. Mr. Ren retired from the army in 1983 when the Chinese government disbanded the entire Engineering Corps. He then worked in the logistics service base of the Shenzhen South Sea Oil Corporation. As he was dissatisfied with his job, he decided to establish Huawei with a capital of CNY21,000 in 1987. He became the CEO of Huawei in 1988 and has held the title ever since.
    https ://www. huawei.com/en/executives/board-of-directors/ren-zhengfei
    2.Houlin Zhao: ITU Secretary-General
    TU Member States re-elected Houlin Zhao as ITU Secretary-General on 1 November 2018. He began his second ​four-year term on 1 January 2019.
    Mr Zhao is​ an information and communication technology (ICT) engineer who has served in a variety of senior management positions at ITU.​
    Prior to first being elected as ITU Secretary-General in 2014, Zhao served eight years as ITU Deputy Secretary-General, supporting the work of the Secretary-General, principally in terms of day-to-day management, including human resources, financial administration, improving efficiency, and working to help broaden ITU’s membership, particularly in terms of academic institutions. He also served two elected terms as Director of ITU’s Telecommunication Standardization Bureau (TSB), which develops technical standards to ensure worldwide ICT interoperability. Before that, he was a Senior Counsellor with TSB for 12 years.
    3.Geneva, 30 June 2021
    ​​​​​​​The International Telecommunication Union (ITU) today signed an agreement with the Government of Romania for the hosting of the ITU Plenipotentiary Conference 2022 (PP-22) in Bucharest. ITU’s supreme governing body is set to convene from 26 September to 14 October 2022 at the Palace of the Parliament in the Romanian capital
    https ://bucharestpp22 .gov .ro/

    • Vocea Americii, 10.10.2020:
      „De fapt, societatile umane nu au nevoie urgenta de 5G”, a declarat fondatorul si CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, „ceea ce oamenii au nevoie acum este banda larga, iar continutul principal al 5G NU este banda larga.”
      https://www.voanews.com/east-asia-pacific/voa-news-china/chinese-5g-not-living-its-hype
      Din acelasi articol: „Echipamentele statiilor 5G consuma de 3(trei) ori mai multa energie decat 4G, din cauza felului in care functioneaza aceasta tehnologie” – Soumya Sen, profesor asociat la Universitatea din Minnesota.

  2. Suprvietuiti,supravietuiti,a zis Xing V-omping.Cine are zile scapa, a zis Cocotatul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger