AcasăȘTIRI EXTERNEFrigul polar din SUA se extinde în Mexic. Migranții vor fi spulberați...

Frigul polar din SUA se extinde în Mexic. Migranții vor fi spulberați la frontiera americană

Frigul polar din SUA se extinde în Mexic. Migranții vor fi spulberați la frontiera americană / Foto: printscreen

Valul de frig din Statele Unite s-a extins în Mexic, unde se așteaptă temperaturi neobișnuite de până la -15°C. Regiunile muntoase din nordul țării sunt afectate în principal, precum și centrul Mexicului, unde au fost observate căderi de zăpadă excepționale.

Un val de frig absolut „atipic”. Așa descrie Mexicul temperaturile anormal de scăzute care îngheață nordul și centrul țării, chiar și capitala.

Migranții sunt loviți puternic

Frigul polar care a lovit SUA în ultimele zile afectează și vecinul său sudic, care este mult mai puțin pregătit pentru aceste condiții extreme. În zonele muntoase de la est de Ciudad de Mexico a căzut zăpadă, un eveniment extrem de rar întâlnit.

Dar, în timp ce noaptea temperaturile se situează în jurul valorii de zero grade Celsius, soarele încălzește atmosfera în timpul zilei. În nordul țării, situația este și mai gravă: -15°C până la -10°C, rafale de ger și o furtună prognozată pentru miercuri.

Majoritatea locuințelor mexicane nu au încălzire, dar autoritățile sunt îngrijorate și de migranții care campează la granița cu Statele Unite. În ciuda frigului, aceste grupuri din America Centrală și Venezuela sunt hotărâte să rămână și încearcă să se încălzească în jurul unor focuri improvizate, scrie RFI.

De câteva săptămâni așteaptă să solicite azil de cealaltă parte a frontierei, o perspectivă care devine din ce în ce mai incertă, odată cu menținerea de către Curtea Supremă a SUA a unei măsuri care permite expulzarea lor la frontieră.

author avatar
Tudor Borcea
508 afisari

6 COMENTARII

  1. A innebunit Incalzirea Globalista ?
    Pai nu era vorba ca se baga Incalzire Globalista ca sa ii pedepseasca pe rusi, ca sa le treaca cheful de a mai distruge laboratoarele militare de arme biologice ale CIA, NATO, Mossad, mUE ?
    S-a stricat robinetul de la teava de Incalzire Globalista ? Teava de apa calda s-a infundat cu apa rece ?
    Pai se poate, tovarase reptila klaus Swab ? Una vorbesti si alta sugi ?
    Cum fac satanistii ca numai cu stangul in dreptul dau, jigodiile.
    V-am spus ca la sfarsit de an va fi serbare cu artificii in care repotilienii si khazarii vor iesi la rampa sa primeasca aplauze la foc automat. Asa va fi, promit rusii, care au o armata mobilizata de 1,5 milioane de soldati, nu mercenari de stransura. Atatia le-a mai ramas din cei ,, peste 10 meleoane’’ pe care i-a omorat Poponel Zelenski cu vorbaria la tv, de nu mai stiau rusii pe unde sa se ascunda de furia limbilor lui. Pentru ca rusii folosesc calendarul adevarat Iulian, la ei anul se termina pe 13 Ianuarie, conform calendarului satanist Gregorian, asa ca data serbarii de sfarsit de an khazar si reptilian pana pe 13 va fi, asa cum le place lor. In rest toate bune.
    Daca vreti sa va mai ramana vreun neuron nespalat cu mesaje subliminale, inchideti televizorul,
    scoateti-l din priza si aruncati-l la gunoi. Asa ve veti decupla de la conditia de Sclav Controlat, si uror, usor, puteti deveni oameni liberi.
    Acest lucru este valabil numai pentru cei care nu s-au Markat, pentru ca Markatii sunt ai Satanei forever, si nu are niciun ,,nonsens’’ sa mai arunce tv-ul la gunoi.

  2. Era una din variante. Adică și-au tras-o siguri sa scape de emigranții care-i sufocau. N-a contat suferința și haosul creat de viscolul napraznic pentru americanul de rand. Asta e Oculta, pentru ea omul de rand este un animal de munca pentru profitul lor, care poate sa moara ca un câine când ei nu mai au nevoie de el. Socialismul din timpul lui Ceaușescu era parfum! Unde sunt cretinii care mor pupand dosul amerlocilor? de frica rușilor care aduseseră,,,, socialismul! Și mai repet odată, neam de neamul meu n-a fost „vopsit” în rosu. Sa nu aud vreun prost ca ma face comunist nostalgic.

  3. In acest ziar intalnesti tot felul de caricaturi de ziaristi. Pana acum n-am mai auzit ca cineva sa fie „spulberat” de frig, si nu oriune, ci tocmai la granita. Le propun celor din conducere, sa cumpere cate un DEX pentru fiecare asa zis ziarist.
    Spulbera – verb
    1. A (se) ridica în vârtej și a (se) duce departe (împrăștiindu-se); a (se) risipi, a (se) împrăștia.
    sinonime: risipi împrăștia
    2. figurat A (se) nimici, a (se) distruge.
    sinonime: distruge nimici

  4. Acum fac mexicanii zid sa nu emigreze americanii la caldura gratis….a dreacu chestie cu „global warming bulshit”…ha ha ha stupid people

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger