AcasăȘTIRI EXTERNE"Fraţii" polonezi trădează şi ei Ucraina. Decizia Varşovei nu i-a căzut deloc...

„Fraţii” polonezi trădează şi ei Ucraina. Decizia Varşovei nu i-a căzut deloc bine lui Zelenski

Ucraina a primit luni, 30 mai, o veste proastă de la Polonia. Oficialii de la Varşovia au anunțat că ţara lor nu mai poate aproviziona Ucraina cu combustibil oferit gratis.

Cu alte cuvinte, pentru fiecare litru de combustibil cerut, Ucraina va trebui să plătească Poloniei prețul cerut!

Polonia vrea bani pentru benzină şi motorină

Anna Moscow, ministrul Mediului, a afirmat că industria polonă nu mai poate suporta export de petrol nerafinat gratis către vecinii aflaţi în război cu Rusia.

Polonia va continua să-i asigure Ucrainei combustibil, dar numai pe bani!

Companiile din Ucraina cooperează. Această industrie este puternic organizată, există mare potenţial de export – anna moscow, ministrul mediului din polonia

Până acum, Polonia a trimis 25.000 de tone de carburant în Ucraina, fără să solicite vreun zlot.

În Ucraina, criza de combustibil a creat cozi kilometrice la benzinării, iar majoritatea staţiilor Peco au limitat cantitatea de combustibil la 10 litri pentru fiecare client.

author avatar
Andrei Ștefan
3.628 afisari

15 COMENTARII

    • ATENTIE ! NU -L SUPARATI PE ZELENSKY CA VA PARASTE LA BIDEN SI VA CRITICA DUR SI NU VA MAI PRIMESTE SA VIZITATI UCRAINA

  1. Lua i ar focul iadului de ucrainieni conduși de nazistul Zelenski ! Ordinarii ! Le trebuie încontinuu pomeni? Ei ataca oamenii în România dar văd că și n Austria !

  2. „Frate,frate,dar branza e pe bani !!”…mai ales azi cand SUA lui Joe Biden a adus UE aproape de RUINA,mai ales cand va veniti iarna. Pana si polonezii au lasat-o mai MOALE cu PAPAGALUL.

  3. Sa plateasca, ca au de unde. Hamerecanii zic ca le trimit multe miliarde de dolari. Sau nu? 😆

  4. Este FAKE NEWS! Adicatelea, pardon, pentru cocalarii analfabeti (scuze pleonasmul) care se tot injura p-acilea, e o stire falsa. Nu va bucurati aiurea!

  5. ORCE MUSAFIR DUPA 3 ZILE INCEPE SA MIROASE A PESTE STRICAT !.
    FRATE FRATE DAR BRANZA II PE BANI !, ZELINSKY INCA MAI CREDE CA TOTUL I SE CUVINE MOACA !,IAR DACA UCRAINA MAI VREA CEVA TREBUIE SA INCEAPA SA PLATEASCA .
    VEZI CA S-AU POTOLIT SI AMERICANII SI NU LE MAI TRIMIT RACHETELE DE CROAZIERA UCRAINEI ,ASTA PENTRU CA UCRAINIENII AU
    INCEPUT SA LOVEASCA TINTE DIN RUSIA .
    SE PARE CA LAVROV SI PUTIN LE-A SPUS-O AMERICANILOR -CA ESTE VALABILA SI RECIPROCA !,DACA O VOR ,DACA O CAUTA CU LUMANAREA
    O SA O GASEASCA REPLICA IN CURTEA LOR.
    INCET, INCET ZELINSKY AKUNGE LA SPUSELE LUI KISINGER !.

  6. Nu poți veni cu un ospăț bogat în carne de porc și vin roșu peste o persoană bolnavă rău care, după cum a recomandat medicul, trebuie să țină regim și să bea numai ceai de mușețel. Ukhraina e pe ducă pentru că așa vrea licuriciul obez și arogant. E mai mult ca sigur că pacientul va fi operat, poate chiar măcelărit, că oricum nu mai are șanse să trăiască.

  7. Cum sa lipseasca Polonia de la ,,masa bucatelor ” ! Mentalitatile de acaparare de teritorii nu dispar niciodata.

  8. Ucraina nazista condusa de drogatul Cersinsky sau Jeglensky trebuie sa se predea iar Ucraina trebuie impartita la tarile care au teritorii in Ucraina ,daca Bucovina de nord vine in RO inapoi orasul Cernauti va fii al,doi lea oras dupa Bucuresti ca marine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger