AcasăȘTIRI EXTERNERAZBOI IN UCRAINA. România, ocupată de puterile NATO. După America, și Franța...

RAZBOI IN UCRAINA. România, ocupată de puterile NATO. După America, și Franța trimite soldați în țara noastră!

emmanuel macronFranţa s-a SPERIAT de ce a văzut în SUA: măsuri de URGENŢĂ la Paris, se schimbă Constituţia!

Franţa este pregătită să apere granițele NATO din Europa de Est, în contextul conflictului militar dintre Rusia și Ucraina. Preşedintele Emmanuel Macron s-a declarat dispus să trimită trupe la misiunile NATO din Europa de Est, inclusiv în România.

Președintele francez a afirmat, în discursul rostit în Haguenau, la Comandamentul militar francez Oberhoffen, că este necesară o strategie de consolidare a apărării Franţei şi Europei, o „strategie independentă, deplin suverană, o strategie a puterii păcii şi echilibrului”.

„Este vorba de contribuţia armatei noastre la echilibrul din Europa. Am continuat să desfăşurăm efective militare pentru securitatea partenerilor europeni, în cadrul misiunilor NATO, în ţările baltice, şi vom continua să facem acest lucru; chiar am indicat disponibilitatea noastră de a merge mai departe; în cadrul NATO, ne angajăm să participăm la noi misiuni, pentru a ne asuma toate responsabilităţile, în cadrul misiunilor de tipul consolidării prezenţei militare avansate, în special în România, dacă se va decide”, a declarat Emmanuel Macron.

Dacian Cioloş: „Salut decizia preşedintelui Emmanuel Macron”

Informația a fost confirmată și de Dacian Cioloș, pe Facebook. „Salut decizia președintelui Emmanuel Macron, care a anunțat că Franța este pregătită să contribuie cu trupe NATO pe teritoriul României. Anunțul a fost făcut în fața șefilor militari dintr-un comandament de lângă Strasbourg, potrivit colegei noastre din grupul Renew Europe Nathalie Loiseau, care a fost prezentă la eveniment. Încă din 2016, am discutat despre o prezență a trupelor franceze în România sub steagul NATO și, cu atât mai mult cu cât contextul este extrem de tensionat la granița cu Ucraina, decizia de astăzi este una binevenită și o nouă garanție pentru țara noastră”, a scris președintele USR pe Facebook.

Macron vrea dialog cu Rusia

Anterior, în discursul din plenul Parlamentului European, la Strasbourg, Emmanuel Macron pledat pentru un dialog sincer cu Rusia şi a evidenţiat necesitatea ca Uniunea Europeană să îşi consolideze autonomia în domeniul apărării. „Următoarele săptămâni trebuie să ne permită să realizăm o propunere europeană în sensul construirii unei noi ordini în materie de securitate şi stabilitate”, a afirmat Emmanuel Macron. „Europa trebuie să construiască în sfârşit o ordine a securităţii colective pe continentul nostru. Este necesară reînarmarea strategică a Europei, în calitatea de putere a păcii şi echilibrului”, a subliniat el.

„Mai ales în relaţia cu Rusia, este necesar un dialog sincer, cu exigenţe clare, în contextul acţiunilor destabilizatoare, ingerinţelor şi manipulărilor. Trebuie să ne axăm pe valori concepute acum 30 de ani nu împotriva Rusiei, ci în colaborare cu Rusia. Sunt valori precum evitarea utilizării forţei, a ameninţărilor şi presiunilor, opţiunea liberă a statelor de a participa la organizaţii, alianţe şi aranjamente de securitate, inviolabilitatea frontierelor, integritatea teritorială a statelor, respingerea sferelor de influenţă. Ţine de noi să reafirmăm aceste valori şi să sancţionăm eficient încălcarea acestora”, a continuat președintele Franței.

author avatar
Andreea Vlad
2.482 afisari

12 COMENTARII

  1. ” Dacian Cioloș, pe Facebook. „Salut decizia președintelui Emmanuel Macron””
    SLUGA saluta seful? Or fi baut amandoi P I S A T U L babornitzei lu’ Macrou!

  2. Saptamana trecuta ambasadoarea Frantei l-a vizitat pe Maciuca la el acasa in Palatul Victoria , presa a amintit vag vizita de cutoazie cu care ambasadoarea Frantei l-a bagat in corzi pe Maciuca : Pe tema posibilului conflict din Ucraina ,Franta ca parte a NATO si ca Presedinte proaspat a UE a luat decizia trimiterii de forte miliare in ROMANIA ,asa ca dle Ciuca ascuta comanda la mine !! Intr-o saptamana trimiti locatiile unde vor fi incartiruite fortele franceze . Odata veniti in ROMANIA NU VOM PLECA DECAT CU ACEL CONTRACT PENTRU CELE 4 CORVETE !, SPER CA AI INTELES !, -EXECUTAREA ,pe loc repaos general Ciuca. Ati observat de a doua zi „SCHIMBAREA LA FATA „a generalului .
    CA SI MASURA DE SIGURANA PRIVIND EXECUTAREA ORDINULUI ,I-AU SCOS SCHELETUL DIN DULAP ! „DOCTORATUL PLAGIAT „.
    Cum niciodata o nenororire nu vine singura vezi luarea de pozitie a” purtatoarei de cuvant „Dna PIPPIDI -NU EXISTA TEZA DE DOCTORATVALIDA LA O ACADEMIEMILITARA DN ROMANIA , a se lua aminte de catre cei pretinsi analisti ai asa zisei teze a dlui Maciuca.

  3. scarbele astea din cluj , ciolos si rares bogdan care a si sarit in barca frantei din cea a germaniei , tot timpul sint pofticiosi de cizma straina , au gena de sclavi umili in ei .

  4. Personal life – https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Macron#Personal_life

    Emmanuel Macron and his wife Brigitte Trogneux
    Macron is married to Brigitte Trogneux, 24 years his senior, and his former La Providence High School teacher in Amiens. They met during a theatre workshop that she was giving when he was a 15-year-old student and she was a 39-year-old teacher, but they only became a couple once he was 18.

    Baba l-a cunoscut pe Macronel cand el avea 15 ani si ea 39. Sa creada mutu’ ca cei doi s-au babardit abia cand Macronel a implinit 18 ani.

    Concluzia: prima „doamna” a Macronistanului este o PEDOFILA.

    Acestia sunt puletii psihopati care decid trimiterea de trupe in tara noastra!

  5. Luptătorii vajnici împotriva „ocupației NATO” vor să întâmpine Armata Roșie cu flori, pâine și sare…
    Exceptând agenții de influență ai Tirapolului, cretinii care nu intaleg ABC-ul relațiilor se securitate ar face bine să tacă!

  6. Băi handicapaților, cu cine vă luptați voi? Este România în Război sau vor alții să ne bage cu forta? Băşitul de Bi deu si poponarii USR cu macronul lor plin de merder.
    Cine vă pune slugoilor să vă masurati voi puterile cu Putin, când voi nu aveți idee pe ce planetă vă aflați? Nu este vreun om sănătos la cap prin MAN să-i spună lui Johan Strauss de Romania si lui Ciuciucă să ia poziția culcat?
    Ori vă mănâncă pe toți în găoz să ne băgați cu forța în răzbel?
    Papagali ordinari ce sunteți.
    Auzi la ei, statul eşuat vrea război cu Putin. Vai de capul vostru de rahati si arahați cu ochi. Mai mult ratați. Poponarii lui Bivolaru.
    Salutați toți pe dracu să vă ia de gropari ai țării. Integrații p#lii în absolut.

  7. „Agenti de influenta ai Tiraspolului ” ? Cine crezi ca este Jean Klaus Schwab Fake Anonim andreesanu Nea Costel ?

  8. Ucraina va fi apărată până la ultimul român. Din România, evident. Ce conducători nemernici avem! La o adică, ei se vor căra, că doar și-au asigurat conturile bancare. Iar noi vom rămâne să plătim oalele sparte. În Siberia, în Donbas… Ori în Deșertul Deveselu.

  9. Noi trebuie sa aparam Ucraina,ca sint baieti buni/ne-au dat bucovina de nord,respecta minoritatea romina…ce sa mai.Da futui sa nu uitam ca tot slavi is.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger