AcasăȘTIRI EXTERNEFox News, acuze grave aduse lui Leonardo DiCaprio: "A finanţat un grup...

Fox News, acuze grave aduse lui Leonardo DiCaprio: „A finanţat un grup de bani negri pentru procese climatice prosteşti”

Fox News, acuze grave aduse lui Leonardo DiCaprio: "A finanţat un grup infracţional pentru procese climatice prosteşti"

Actorul Leonardo DiCaprio a intrat într-un scandal mare în SUA, în iurma unei investigaţii conduse de Fox News.

Fundația non-profit a starului din Titanic a acordat granturi unui grup de bani negri care, la rândul său, a direcționat bani către o firmă de avocatură care conduce procese pentru probleme climatice la nivel național, potrivit e-mailurilor analizate de sursa menţionată.

Au dat în judecată guvernele locale şi de stat

Corespondența dintre Dan Emmett, un filantrop important, și Ann Carlson – profesor de climă la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) – în 2017 a dezvăluit că cei doi au lucrat cu firma de avocatură Sher Edling pentru a strânge bani pentru eforturile sale de a da în judecată companiile petroliere pentru presupusa înșelăciune a schimbărilor climatice din partea guvernelor de stat și locale, conform e-mailurilor obținute de grupul de supraveghere Government Accountability & Oversight (GAO) și distribuite Fox News Digital.

„Chuck Savitt, care conduce această nouă organizație în spatele proceselor, a căutat sprijinul nostru”, i-a scris Emmett lui Carlson pe 22 iulie 2017. „Terry Tamminen, în noul său rol în cadrul Fundației DiCaprio, a fost un susținător cheie.”

Acești beneficiari sunt activi pe teren, protejând oceanele, pădurile și speciile pe cale de dispariție pentru generațiile viitoare – și abordând provocările urgente și existențiale ale schimbărilor climatice”, a spus DiCaprio la acea vreme.

author avatar
Andrei Ștefan
881 afisari

5 COMENTARII

  1. Bag sama că o caricatură numita DiCaprio nu are grija și de viermele galben de făină, greierele de casă dar mai ales lăcusta, parcă, săltăreață, cu care bruselieni o să îndoape iuropa cu mâncărică!

  2. Am vāzut o inregistrare ascunsa cu un director tehnic al trompetei globaliste CNN, îmi scapā numele sclavetelui. Acolo, asta recunoaste cā, de vreme ce pLandemia s-a fâsâit (din pācate, cu prea multe crime, prea multe victime pācālite – nota mea), CNN va merge înainte cu ” placa ” schimbārii climatice, a salvārii planetei – ha ha! – a energiei verzi etc. , fiindcā pe astea le por fuma multi ani înainte, fiind o vacā si mai bunā de muls. Cât despre incendiile care se petrec pe planetā, cine crede cā sînt provocate de cāldurā – preocupante, pe bine dreptate – dar cā ele ar fi provocate de soare, habar nu are pe ce lume trāieste. Trageti voi concluziile. Trebuie terminat cu acesti criminali, niste cacaciosi din carne si oase care se cred dumnezei.

    • Ești prost de puti, sigur nu sunt incendii cauzate de căldură, care creste de la an la an și care a făcut sa dispară iarna, sunt cauzate de rahatul din capul tău.

      Încălzirea globala și criza climatica sunt cele mai importante probleme ale momentului. Asta e adevărul, dacă ești prea prost sau te doare undeva sa pricepi, asta e problema ta. Marș în grota

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger