AcasăȘTIRI EXTERNEFotografia care a îngrozit America. Oceanul din cer a devenit viral

Fotografia care a îngrozit America. Oceanul din cer a devenit viral

Fotografia care a îngrozit America. Oceanul din cer a devenit viral / Foto: Facebook

O femeie din Minnesota, SUA a imortalizat recent o formațiune de nori incredibilă, asemănătoare unui ocean, într-o fotografie devenită virală.

Theresa Birgin Lucas, din comitatul Bemidji, conducea spre casă pe autostrada 64 după o săptămână petrecută în Rochester, când au început să se formeze nori de furtună.

„Oceanul” din cer

Într-o postare pe Facebook, ea a explicat că fiica ei era acasă și era îngrijorată pentru mama ei. „Era speriată și voia să știe cât mai am până ajung acasă, așa că am făcut această fotografie și i-am spus: „Sunt aproape de Akeley”, a scris ea.

Potrivit relatărilor din New York Post, ea nici măcar nu s-a uitat la fotografie până când nu a ajuns acasă și fiica ei i-a spus cât de neobișnuită este, scrie Le Journal de Montreal.

Ea a postat fotografia pe rețelele de socializare, unde a devenit imediat virală. Lucas a spus că a primit mesaje de la oameni din întreaga lume care au întrebat despre această imagine uimitoare.

Reacțiile pe rețelele de socializare au fost mixte, unii întrebându-se dacă imaginea a fost retușată, în timp ce alții s-au declarat uluiți de „peisajul marin” de pe cer.

author avatar
Tudor Borcea
15.515 afisari

11 COMENTARII

    • America cândva era tara speranței mai ales ptr.cei care fugeau din Europa din cauză că erau prigoniți de biserica catolică.dar astăzi America își va primi dreapta judecată din partea lui Dumnezeu și vor fi înghițiți de apele oceanului Pacific

      și Atlantic.

  1. SFARSITUL AZMERICII SI AL LUMII VINE DIN APUSUL SFARSITULUI GASTII DE EMIGRANTI,
    GONITI DE RAGAIELILE INGLIEJE.,LA 1750.EI AU DAT 2 BOMBE ATOMICE IN 1945.LA HIROSIMA
    SI NAGASAKI.NU RUSII,NU RUMANII,NU SARBII,NU ITALIENII,NU GRECII,AU DAT BOMBE!!!!
    NORUL ESTE AL DOMNULUI -ZEU,ADICA DUMNEZEUL RAULUI SI URATULUI.
    ALELUIA CU MUIA,ADUNATURA DE CRIMINALI SI BORFASI,HOTI SI PUSCARIASI

  2. Bune intrebare si sfat pentru sceleratu’. Americanii n au avut de ales. Englezii si americanii au fost invadatori, dar au si civilizat lumea. Barbaria rusa a schilodit natiuni si le a trimis in evul mediu.

    • Ar fi mai eficient dacă Domnu ne-ar da mesaj mai clar sms… ca Roalert.. cine sta sa citească în nori?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger