AcasăȘTIRI EXTERNEFostul vicepreşedinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, găsiți morți în casă....

Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, găsiți morți în casă. Primele indicii ale anchetatorilor

gazprom bankFostul vicepreşedinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, găsiți morți în casă. Primele indicii ale anchetatorilor

O dublă crimă, urmată de sinucidere a avut loc la Moscova luni, pe 18 aprilie 2022. Potrivit primelor informaţii, fostul vicepreşedinte al băncii Gazprom, Vladislav Avaev, şi-a împuşcat soţia şi fiica înainte de a se sinucide.

Cadavrele au fost găsite de o rudă a victimelor, care nu a reuşit să ia legătura cu acestea prin telefon. Femeia era îngrijorată şi a decis să îşi viziteze rudele. Ea a găsit cadavrele fostului vicepreşedinte al Gazprombank şi ale soţiei sale, Elena, într-o singură cameră. Cadavrul fiicei lor de 13 ani, Maria, a fost găsit într-o altă cameră.

Vladislav Avaev 51 de ani foto kommersantru

Tragedia, provocată de un conflict în familie

Anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost vorba de o crimă şi o sinucidere, deoarece Vladislav Avaev avea o armă în mână. Motivele incidentului sunt încă neclare.

„Conform versiunii preliminare, Avaev și-a ucis soția și fiica și s-a sinucis”, a adeclarat o sursă din cadrul poliției pentru Tass, precizând că tragedia s-ar fi petrecut în urma unui conflict în familie.

Era în procese cu soția sa

Polițiștii spun nu au găsit vreo dovadă că în apartament s-a mai aflat vreo altă persoană în momentul în care cei trei membri ai familiei au murit.

S-a raportat că Avaev se afla într-o dispută juridică cu soţia sa pentru dreptul de a-şi creşte singur fiica. Soţia lui Avaev a intentat un proces la tribunalul Nikulinsky în luna octombrie a anului trecut. Femeia nu depusese oficial o cerere de divorţ. În decembrie, soţia lui Avaev a retras procesul.

Fostul șef al Sberbank a fugit din Rusia

Fostul prim-vicepreședinte al consiliului de administrație al Sberbank a fugit din Rusia în timpul invaziei Ucrainei de către Moscova, după nouă la conducerea celei mai mari bănci din Federația Rusă.

Lev Khasis este cel puțin al patrulea director executiv rus cunoscut care părăsește țara de la sfârșitul lunii februarie, când Rusia a invadat Ucraina. Khasis a fost printre primii manageri de top ai Sberbank care a părăsit țara și a fost urmat ulterior de mai mulți directori importanți, a informat luni cotidianul Vedomosti, citând surse anonime, potrivit The Moscow Times.

Khasis, care are dublă cetățenie, ruso-americană, a plecat în Statele Unite şi nu mai este angajat la Sberbank, a precizat Vedomosti. Directorul Transparency International Rusia, Ilya Shumanov , a spus că acesta ar conduce o afacere imobiliară în Florida și ar avea un partener de afaceri condamnat pentru fraudă fiscală și furt.

author avatar
Andreea Vlad
553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger