AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. ȘOCANT: Un cunoscut politician din Ucraina acuză SBU și...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. ȘOCANT: Un cunoscut politician din Ucraina acuză SBU și MI6 de regizarea masacrului de la Bucea! – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. ȘOCANT: Un cunoscut politician din Ucraina acuză SBU și MI6 de regizarea masacrului de la Bucea! - VIDEORĂZBOI ÎN UCRAINA. ȘOCANT: Un cunoscut politician din Ucraina acuză SBU și MI6 de regizarea masacrului de la Bucea! - VIDEO / Sursa FOTO: Facebook.com

Ilia Kiva, până de curând unul dintre cei mai vocali politicieni ai Opoziției din Ucraina, acuză Serviciul secret ucrainean SBU și Serviciul britanic de informații MI6 de regizarea masacrului de la Bucea!

Kiva a fost liderul Partidului Socialist al Ucrainei și deputat în Rada Supremă începând cu 2019. În urma invaziei ruse, politicianul și-a pierdut mandatul printr-un ordin semnat de președintele Zelenski, care l-a acuzat pe baza unor comentarii pro-ruse făcute.

„Clovnul Zelenski” s-a întors la Bucea

Potrivit fostului deputat, cei care au înscenat masacrul de la Bucea au venit la orele dimineții, înaintea jurnaliștilor, și au izolat zona, așezând cadavrele pe străzi. „Pentru aceasta, chiar și clovnul Zelenski s-a întors la Bucea, pentru a suscita interesul presei internaționale la locul presupusei tragedii, dar totul este un fals pur”, a spus Kiva.

Am citit comentariile despre masacrul din Bucea și pur și simplu nu am cuvinte. Vă spun încă o dată, tot ce s-a întâmplat la Bucea a fost pus în scenă de serviciile de contrainformații ale Ucrainei, SBU, și planificat de serviciul MI6 britanic” – Ilia Kiva.

În intervenția sa, politicianul ucrainean se întreabă „de ce nu a existat o astfel de situație în regiunea Sumî sau în regiunea Cerhiniv?”.

Nu înțelegeți că a fost o producție pre-aranjată, care ar trebui în primul rând să vă provoace agresivitate și ură?!” – Ilia Kiva.

author avatar
Tudor Borcea
1.528 afisari

19 COMENTARII

  1. Qoud erat demonstrandum ! Tudor , de ce nu ne spui cine este Kiva ? Cine si-a exprimat tot sprijinul pentru invadarea Crimeii in 2014 , cine are propria emisiune pe Zik TV , televiziune ce apartine oligarhului pro-rus Victor Medvedchuk ? Cine a pierdut mandatul de deputat al Poporului in 15 martie 2022 fiind acuzat de tradare de catre autoritatile ucrainene ?

    • matale nu ai inteles inca_ca ucrainenii ortodocsi sunt rusi si aia catolici sunt polonezi, unguri, lituaniei samd ? sau esti din ala cu poporul moldovenesc ?

  2. Si Zelensky cine este? Sau pe cine are in spate? Tot un oligarh: Igor Kolomoisky. Informatia am luat-o chiar de pe Politico, adica site-ul agreat de UE, dintr-un articol din 17 aprilie 2019 numit „The comedian and the oligarch”.
    Cum se face ca acele cadavre erau presarate pe strada astfel incat masina care filma sa faca slalom printre ele? Chiar niciunul nu era pe mijlocul soselei a.i. soferul sa fie nevoit sa coboare si sa-l dea deoparte? Cum se face ca aveau hainele curate? Totusi rusii s-au retras pe 30 martie si praful din atmosfera s-a tot depus de atunci. Cui ii arde sa-si faca manichiura cand exploziile bubuie in jur (vezi mana aceea de femeie cu unghii rosii)? Esarfele cu care erau legate cadavrele erau de un alb imaculat. Rusii aia nenorociti au folosit cumva manusi chirurgicale abia scoase din cutie? Etc. etc.

  3. Ce nebunie astia chiar nu au limita .Sila si dezgust pt europenii ajunsi niste bestii e clar ca omenirea e sub imperiul raului.

  4. Universul.net , 5 aprilie 2022 : ” MAGNAT RUS , CU DUSUL ………………………………………………………………..” ,

  5. Propagandă rusească la turație maximă. Sunt crime abominabile de război, comise de ocupanții ruși. Iar precedentul cu execuțiile în masă, din pădurea Katin, e relativ recent și a fost comis de aceeași Armată Roșie. E o rușine ca „Nationalul” caută cu predilecție știrile alternative, de sorginte putinistă. Sper să trăiesc suficient de mult pentru a-l vedea pe Putin condamnat definitiv, pentru crime de război, într-un frumos costum-zeghe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger