AcasăȘTIRI EXTERNEForumul Mondial de la Davos: Kissinger pune pe masă aderarea Ucrainei la...

Forumul Mondial de la Davos: Kissinger pune pe masă aderarea Ucrainei la NATO – VIDEO

Forumul Mondial de la Davos: Kissinger pune pe masă aderarea Ucrainei la NATO / Foto: printscreen

Fostul șef al diplomației americane Henry Kissinger a cerut, marți, continuarea sprijinului pentru Ucraina până când se va ajunge la o încetare a focului și a declarat că susține aderarea țării la NATO.

După ce, în decembrie, fostul șef al diplomației SUA a estimat că este nevoie de o „pace negociată” în Ucraina și că „visele de dezmembrare a Rusiei” ar putea aduce războiul nuclear, Kissinger pledează acum pentru aderarea Ucrainei la NATO.

„O Ucraină neutră nu ar mai avea sens”

„Înainte de acest război, mă opuneam aderării Ucrainei la NATO, deoarece mă temeam că va provoca exact procesul pe care îl vedem acum”, a declarat el la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția.

„Dar acum că acest proces a ajuns la acest nivel, o Ucraină neutră în aceste condiții nu ar mai avea sens”, a declarat el prin videoconferință, adăugând că „aderarea Ucrainei la NATO ar fi un rezultat adecvat” odată ce conflictul va fi rezolvat.

Cu toate acestea, Henry Kissinger (99 de ani), a cerut să se depună toate eforturile pentru a evita ca războiul „să se transforme într-un război împotriva Rusiei” și să se depună eforturi pentru a menține un dialog cu Rusia pentru a-i oferi acesteia „posibilitatea de a se reintegra în sistemul international” odată ce se va ajunge la pace, informează Sudinfo.

„Statele Unite au sprijinit rezistența ucraineană și ar trebui să continue să facă acest lucru și, dacă este necesar, să-și intensifice sprijinul militar până când se va ajunge la o linie de încetare a focului sau până când se va conveni asupra acesteia în cadrul discuțiilor preliminare”, a declarat fostul secretar de stat american în timpul președintelui Richard Nixon (1969-1974) și un campion al realpolitik-ului.

author avatar
Tudor Borcea
756 afisari

20 COMENTARII

  1. Mumiile astea aparent inofensive conduc lumea !
    Vai de noi !
    Cu astia si fara Nostradamus se alege praful si pulberea .
    Atentie ca au crescut si generatiile viitoare : Macron , Trudeau , s.m.a.

    • Regulile de aderare la NATO împiedică un stat care are conflicte cu vecinii și probleme teritoriale nerezolvate cu acei vecini să adere la NATO. Unde este lumea care funcționează după reguli dacă occidentalii scuipă pe regulile inventate și legiferate chiar de ei?

  2. si rusi vor fi de acord……pîna nu va fi lovita crunt o tara nato ,astia nu se potolesc….

  3. Acest BelzebutKissinkur are interese inKazakstan/Afghanistan vor sa ia minereurile de acolo,de aia vor un presedinte marioneta si in Rusia si inKazakstan…Ucraina e nimica toata pe langa ce urmeaza…5miliarde de morti au estimat generalii de laPentagon,iar scenariile sunt facute inca din1950 de pe vremea lui Eisenhower/Truman

    • Au avut o intalnire cu extraterestrii la o baza militara aeriana in1950 si li s-a spus clar -armele nucleare NU SE POT FOLOSI…dar se pare ca satanistii nu se astampara pana nu se repeta Sodoma si Gomora,sau Mohenjo Daro si Harappa

      • du-te baaa si te culca cu extraterestrii tai, cu tot.
        in sec XXI, treaba asta cu extraterestrii e la fel de perimata si expirata precum teoria minciuna evolutionista.
        „civilizatia extraterestra” este strict produsul tembeliziunilor si a aparut odata cu tembelizorul, istoric si tehnic, vorbind.
        tot asa bântuiati si prin 2011-2012 ca vine planeta nubiru si extraterestri si mesaje de nu mai stiu unde si calendarul maias/incas/… etc., si nenorociri si beleaua de pe lume. numai minciuni.
        bagati la cap si vă potoliti ca din cauza necredintei si prostiilor omenesti Dumnezeu ridica pacea din lume.
        minciuna davos a fost si va mai fi pana cand satana îi va strange pe toti gheboshii si iluminatii din toate lojile lui… si pe unii si pe altii in gheena focului vesnic langa iuda, langa fariseii, saducheii si irodienii cu urmasii lor pana astazi.
        toate tulburarile si razboaiele din lume sunt din cauza cerbiciei popoarelor si din pricina neascultarii de Cuvantul Lui Dumnezeu.
        cand oamenii socotesc minciuna ca adevar, consecintele sunt cele in desfasurare.
        dar poporul român crestin ortodox, una si buna stie: Duh este Dumnezeu si Lui ne inchinam in duh si in adevar.

    • Problema de fapt sunt rabinii care considera extraterestrii ca fiind „diavolul” ptr ca ei cred in punga cu 30de arginti a lui IUDA.de fiecare data a fost la fel…au stat contra divinitatii si au fost exterminati ca sobolanii.De ce ar fi altfel acum?Vai de capul vostru prostilor care va luati dupa Belzebut…o sa fierbeti in smoala

      • Cei care au creat omenirea si piramidele egiptene nu sunt deloc „diavolul” sunt o specie extrem de avansata intergalactica

        • Daca aveti dubii mergeti si cititi mesajele din toate templele de pe planeta…toate spun la fel..nici pomeneala de elucubratiile satanistilor BelzebutKissinkur

        • Cei care au creat omenirea sunt Cei Trei și Una sunt, adică: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfânt. Un singur Dumnezeu, in Prea Sfânta Treime lăudat.
          specie intergalactica?! piramide?! astea sunt desertaciuni si rodul desert al imaginatiei. turnul babel a fost gandit si lucrat mai inginereste decat piramidele… pana cand cei Trei au venit si le-au amestecat limbile.
          unde este acel turn babel?!
          lasati imaginatiile cu sau fara extraterestri si lasati desertaciunile si bagabonteala sufleteasca si mandriile si strigati catre Dumnezeu cel Viu, Creatorul nostru.
          strigati catre Împărăteasa Cerului si a Pământului, catre Măicuța Lui Hristos să ferească România de război și de foamete.
          daca nu vom avea pocainta ninivitenilor, o vom incurca, din nou ca in vremea Sfantului Prooroc Ilie, sau chiar mai rău ca atunci, că atunci nu existau arme nucleare, termonucleare, neutronice sau cu puls electromagnetic.

          • Ce te bagi in seama kakat cu ochi?comenteaza despre Davos lasa tu religia fariseu handikapat..popi poponari care sunteti mana in mana cu mafia si pedofilii…hai siktir mars

  4. Pe criminalii astia de la Davos m-as bucura enorm sa-i vad, pe toti, spânzurati in fatza casei lor!

  5. Nu degeaba se spune ca oamenii la batranete (unii), dau in mintea copiilor. O Ukro in NATO ar fi catastrofa prostiei omenesti.

  6. Pana una alta, datorită unor senili ca hodorogul asta, pregătiți-vă ranita, ca vom fi trimiși in Ucraina sa luptam pentru acești sataniști

    • vezi de treaba cu ranita, ca nu merge nimeni sa lupte nicaieri.
      ce treaba au romanii cu beleaua lui jelenski din ucraina?
      si cum adica, vom fi trimisi?
      libertatea este a poporului, libertatea a fost castigata cu pret de sange.
      poporul român isi va apara cum va trebui aceasta libertate, iar legile strâmbe nu ne intereseaza.
      veți vedea ca primul care va indrazni sa dea un asemenea ordin ticalos in romania, nu va apuca sa-l termine de scris cu cerneala din pix ci cu propriul lui sange.
      poporul român nu are a se razboi cu niciunul dintre vecinii sai.
      statul roman are inca destui romani, oameni loiali in toate institutiile de forta care in „preajma clipei” vor face ordine in cotețul politic din romania, de se vor mira si altii cum si de unde si cat de repede s-a intamplat.
      mearga davos-ul in ucraina si sa stea aliniati la primirea rachetelor rusesti!
      acest conflict nu e treaba romanilor, nu ne priveste pe noi!

  7. Mesajele psihopaților drogați și deviați sexual de la Davos mai trebuie interpretate și ca lătrături amenințătoare către Russia. „Vedeți voi rușilor ce curajoși suntem noi aici, la Davos? Să nu cumva să încercați să câștigați războiul cu Ukraina. Noi vă putem bate și dacă trimitem peste voi doar transexualii, homalăii, labagii cronici și kurvele din armatele noastre.” Evident, în fața unor astfel de amenințări Putin a murit de cel puțin 10 ori până acum. De frică a plesnit fierea-n el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger