AcasăȘTIRI EXTERNEFocuri de armă la Paris. Cel puțin un mort și mai mulți...

Focuri de armă la Paris. Cel puțin un mort și mai mulți răniți – VIDEO

Un bărbat a fost împușcat mortal și alte patru persoane au fost rănite ușor într-un schimb de focuri în Arondismentul 11 din Paris.

Incidentul s-a petrecut luni seara, 18 iulie.

S-a tras dintr-o mașină

Evenimentele s-au petrecut în jurul orei 21.30 într-un bar de pe strada Popincourt.

„Doi indivizi au coborât dintr-un vehicul și au tras asupra a două persoane care stăteau pe terasă”, a declarat prefectura pentru AFP.

Se pare că persoanele rănite nu au fost rănite de gloanțe, potrivit primelor informații culese de prefectura de poliție.

„Clienții barului l-au imobilizat pe unul dintre cei doi agresori, iar celălalt este pe fugă”, a scris François Vauglin, primarul acestui cartier al capitalei, care a precizat că poliția îl caută activ pe fugar.

Un Kalașnikov, găsit la locul incidentului

Potrivit unui jurnalist de la Europe 1, suspectul aflat pe fugă este înarmat. O armă de tip Kalașnikov a fost, de asemenea, găsită în apropierea locului faptei.

Ipoteza unei reglări de conturi

„Am văzut o mașină sosind, au coborât cu o armă – aș fi spus o mitralieră sau un Kalașnikov – au tras și au fugit”, a declarat Antoine, proprietarul unui restaurant din apropiere, scrie Le Figaro.

„Am avut timp doar să le spun angajaților să intre înăuntru. Toată lumea a fugit”, a adăugat el. „A durat 20-30 de secunde. Am înțeles imediat că este vorba de o reglare de conturi și că celelalte localuri nu vor fi afectate”, a dat asigurări proprietarul restaurantului din acest cartier marcat de atacurile teroriste din ianuarie și noiembrie 2015.

Mai multe scaune erau vizibile pe trotuarul din fața barului și un perimetru de securitate fusese stabilit de poliție. O anchetă a fost deschisă pentru „omucidere voluntară și tentativă de omucidere voluntară”, a declarat pentru AFP o sursă apropiată dosarului. Acesta a fost încredințat celui de-al doilea district al poliției judiciare din Paris.

author avatar
Tudor Borcea
346 afisari

1 COMENTARIU

  1. Balamucul continua pe toata planeta…. pLandemia, declansarea razboiului din Ucraina ( ptr a ascunde crimele vaccinului ucigas), armele HAARP ( provoaca secete, inundatii, cutremure, etc.), au reînceput satanele spalarea creierului cu al 7-lea val covid, etc. etc.
    Referitor la vaccin unii s-au programat ptr. a 4-a doza…. Nebuni de legat !

    Pai, crime au loc in toate metropolele lumii…. despre sutele de mii de copii avortati pe zi, oare vorbeste presa jidoveasca Internationala?!?!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger