AcasăȘTIRI EXTERNEFocuri de armă la Chișinău, în timpul vizitei lui Macron! - VIDEO

Focuri de armă la Chișinău, în timpul vizitei lui Macron! – VIDEO

armaAlertă la Constanța! Un individ mascat a furat arma şi muniţia unui soldat, într-o unitate din Mamaia

ALERTĂ la Chișinău, în timpul vizitei președintelui francez Emmanuel Macron! Un bărbat a tras mai multe focuri de armă într-o ambulanță aflată în misiune.

Medicul de pe ambulanță a dat alarma imediat după incident. În urma măsurilor speciale de investigație, persoana suspectă a fost identificată, localizată și reținută, potrivit ziarulnational.md.

Suspectul a fost săltat de mascați

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Chișinău, pe care politiștii de la brigada specială „Fulger” l-au săltat de acasă. În locuința acestuia au fost depistate și ridicate două arme pneumatice.

sursa video: www.ziarulnational.md

În cadrul audierilor acesta a comunicat că a recurs la acest gest deoarece era deranjat de sunetul sirenelor.

Președintele Macron, în pericol

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru huliganism, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Amintim că preşedintele francez, Emmanuel Macron, s-a aflat miercuri la Chișinău, unde s-a întâlnit cu Maia Sandu. După întrevederea bilaterală oficială, cei doi s-au plimbat minute bune prin centrul Chişinăului, flancați de bodyguarzi, jurnalişti şi cetăţenii curioşi să-i vadă pe cei doi şefi de stat.

author avatar
Andreea Vlad