AcasăȘTIRI EXTERNEFocuri de armă într-un campus din Las Vegas: mai multe persoane și-au...

Focuri de armă într-un campus din Las Vegas: mai multe persoane și-au pierdut viața – VIDEO

sursa foto: X (Twitter)/WRAL NEWS in NC

Un nou atac armat zguduie SUA. Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus al Universității Nevada din Las Vegas (UNLV), făcând mai multe victime.

Un atacator a deschis focul miercuri, 6 decembrie, în campusul principal al Universităţii din Nevada, Las Vegas, omorând trei persoane şi rănind o a patra, potrivit Reuters. Suspectul a fost împuşcat mortal de poliţie, conform sursei citate.

Oameni cu atacuri de panică

Victima împușcată care a supraviețuit atacului este în stare stabilă. Anunțul a fost făcut de către şeriful Kevin McMahill, de la Departamentul de Poliţie Metropolitană din Las Vegas.

Potrivit acestuia, alte câteva persoane au suferit atacuri de panică în timpul atacului. Iar câțiva ofițeri – nefiind anunțat numărul lor exact – au fost trataţi pentru răni minore suferite în timpul operațiunii de căutare în campus a altor posibile victime sau suspecţi. Nu a fost găsit niciunul.

Autoritățile nu au făcut precizări cu privire la un posibil motiv din spatele acestui act de violență. Mai mult, conform sursei citate, poliția nu a dezvăluit nici tipul de armă folosit în acest atac.

Un profesor de la UNLV, Vincent Perez, a dezvăluit, într-o intervenție telefonică avută la canalul de televiziune american de știri MSNBC, că a auzit multe focuri de armă, înainte de a se adăposti în campus. „Aş spune doar şapte, opt focuri de armă, unul după altul” – a precizat acesta.

author avatar
Andrei Coman