AcasăȘTIRI EXTERNEFocuri de armă în Minneapolis: un mort și 11 răniți VIDEO

Focuri de armă în Minneapolis: un mort și 11 răniți VIDEO

Oamenii legii din orașul american Minneapolis, de unde au pornit, practic, protestele stradale apărute luna trecută, după moartea lui George Floyd, au fost din nou în alertă.

De această dată în urma unui incident armat produs în Minneapolis, în dimineața acestei ultime zile ale săptămânii.

Din câte a anunțat Poliția orașului aflat în nordul Statelor Unite pe contul oficial de Twitter, un bărbat a decedat, iar alte 11 persoane au suferit răni, dar care nu le pun viața în pericol.

Victimele au fost duse la spital. În tot acest timp, polițiștii au început cercetările menite să lămurească toate condițiile în care s-a produs acest episod deosebit de violent.

Incidentul le readuce multora în atenție situația tensionată apărută după decesul lui George Floyd, bărbatul de culoare care a pierit, la 46 de ani, după ce a fost reținut de poliție, în 25 mai. Imaginile cu momentul în care un om al legii avea genunchiul pus pe gâtul bărbatului aflat la pământ s-au răspândit pe internet, mai ales că omul a fost auzit spunând că nu poate să respire. Moartea lui Floyd a generat un val de proteste antirasism în mai multe orașe americane.

sursa foto: captură video

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger