AcasăȘTIRI EXTERNEFlăcări uriașe. Un depozit aflat în apropierea reşedinţei lui Putin a luat...

Flăcări uriașe. Un depozit aflat în apropierea reşedinţei lui Putin a luat foc – VIDEO

sursa foto: Twitter(X)/Iuliia Mendel

Incendiu de proporții în Rusia, la vest de Moscova. Au fost flăcări puternice și un nor uriaș de fum, vizibile de la o distanță mare față de locul unde s-a produs un incendiu care, din primele informații, a cuprins un depozit din Odinţovo.

Serviciul de urgenţă din Rusia a anunțat joi că un depozit din Odinţovo, un oraş situat la vest de Moscova între reşedinţa oficială a lui Vladimir Putin şi aeroportul Vnukovo, a luat foc, relatează agenţia de presă TASS, citată de Reuters.

Nu a precizat și cum a izbucnit incendiul în depozitul aflat la 6,5 kilometri de reşedinţa prezidenţială a lui Putin din Novo-Ogariovo.

 

În jurul miezului nopţii, ora Moscovei, incendiul se desfăşura pe 2.000 de metri pătraţi, a precizat TASS citând serviciul de urgenţă.

Flăcările puternice, vizibile de la mare distanță

Imagini cu flăcările puternice și norul negru de fum generat de incendiul puternic au fost postate pe rețelele de socializare, indicând proporțiile incidentului.

Deocamdată nu se știe dacă există victime în urma acestui incendiu.

Localnicii relatează în mediul online că au auzit sunete asemănătoare unor explozii, scrie Nexta într-o postare pe Twitter (X).


Rusia a raportat două atacuri cu drone ucrainene în apropierea Moscovei în această săptămână. Dronele care veneau din direcţii vestice şi sudice au fost doborâte în apropierea Moscovei de sistemele de apărare aeriană.

author avatar
Andrei Coman