AcasăȘTIRI EXTERNEFlăcări, fum și panică la bordul unui iaht de croazieră. Alertă pe...

Flăcări, fum și panică la bordul unui iaht de croazieră. Alertă pe mare în SUA – FOTO&VIDEO

Flăcări, fum și panică la bordul unui iaht de croazieră. Alertă pe mare în SUA - FOTO&VIDEO

Un incendiu a izbucnit la bordul unui iaht de croazieră, provocând evacuarea a peste 100 de pasageri și membri ai echipajului îngroziți.

Incendiul a izbucnit marți la bordul navei Spirit of Norfolk, în timp ce vasul era ancorat la Naval Station Norfolk, Virginia, SUA.

Flăcări, fum și panică

Imaginile de la fața locului au arătat fum care ieșea din partea stângă din spate a vasului, iar flăcările ieșeau pe una dintre ferestre.

În imaginile video postate pe rețelele de socializare se vede cum mai multe remorchere înconjoară iahtul și pulverizează apă, în timp ce pasageri cu vestele de salvare sunt evacuați rapid de pe navă.

Departamentul de Pompieri din Norfolk a declarat pentru presă că peste 100 de pasageri se aflau la bord în momentul producerii incendiului, scrie New York Post. În final toți pasagerii au fost mutați de pe Spirit of Norfolk pe o altă navă.

Un martor care se afla la bordul iahtului în momentul producerii incendiului a declarat pentru 13News că avea loc o festivitate de absolvire școlară. Nu au fost raportați vreun pasager sau membru al echipajului răniți. Spirit of Norfolk este o navă de croazieră de mici dimensiuni, care oferă mese în larg și evenimente private pentru grupuri.

author avatar
Tudor Borcea
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger