AcasăȘTIRI EXTERNEFiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză înrolarea. Ce a anunțat în...

Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză înrolarea. Ce a anunțat în direct, la televizor

Nikolai PeskovFiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză înrolarea. Ce a anunțat în direct, la televizor / foto: Twitter @nexta

Nikolai, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, refuză să se înroleze în armată, după anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea, deși se încadrează în limita de vârstă.

Nikolai Peskov a fost sunat, în direct, de către un prezentator TV care s-a dat drept reprezentant al comisariatului pentru a-i aduce la cunoștință că trebuie să se prezinte la sediu.

Fiul lui Peskov, păcălit că trebuie să se prezinte la comisariatul militar

Tânărul în vârstă de 32 de ani a devenit nervos și a spus că nu are de gând să meargă la comisariat pentru că el este „Domnul Peskov”. „Eu sunt Domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel”, a spus Nikolai Peskov, în direct, la un canal TV rus.

Un jurnalist de la Politika Media, canal rus asociat opozantului Alexei Navalnîi, l-a sunat în direct pe Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, și i-a spus că trebuie să vină la un examen medical la ora 10 dimineața a doua zi

Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închidem telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Pentru că, domnule Nikolai, eu pot vorbi așa cu dumneavoastră. Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai: La 10 eu, bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, când conștientizați că eu sunt „domnul Peskov”, cât de nu neapărat corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Prezentator: Interesantă amenințare, la ce nivel vă referiți?

Nikolai: Nu este o amenințare, eu doar trebuie să înțeleg ce se întâmplă și ce drepturi am.

Prezentator: Se întâmplă o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile și eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun.

Nikolai: De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut.

Prezentator: Iertați un militar, doar vreau să concretizez, pot bifa aici că ești de acord să mergi voluntar pe front.

Nikolai: Nu trebuie să-mi bifați așa ceva!

author avatar
Andreea Vlad