AcasăȘTIRI EXTERNESCANDALUL TRUMP. Agenții FBI au intrat fără mandat de percheziție la Mar-a-Lago?...

SCANDALUL TRUMP. Agenții FBI au intrat fără mandat de percheziție la Mar-a-Lago? / „Ne-au cerut să oprim camerele video”

eric trumpFiul lui Trump aruncă bomba. Agenții FBI au intrat fără mandat de percheziție?! / „Ne-au cerut să oprim camerele de securitate”

Reședința lui Donald Trump din Florida a fost călcată, luni 8 august, de 30 de agenți federali. Fostul președinte a descris situația drept un asediu acuzând că agenţii FBI au descins în număr mare neanunţaţi la resortul din Mar-a-Lago pentru a face percheziţii.

Mai mult, Eric Trump a dezvăluit că agenții FBI au refuzat să-i arate avocatului familiei Trump prezinte mandatul de percheziție pentru raidul lor în Mar-a-Lago. Și fiindcă a îndrăznit să ceară mandatul de percheziție, avocatul a fost alungat de pe proprietate, susține fiul fostului președinte american.

Eric Trump face dezvăluiri incendiare

Eric Trump a continuat seria dezvăluirilor precizând că cei 30 de agenți FBI care au ajuns pe proprietate au cerut personalului să închidă camerele de securitate. Potrivit Daily Mail, angajații resortului au refuzat să facă acest lucru.

„Ne-au cerut să oprim camerele de securitate”, a spus Eric, care susține că a văzut agenți făcând raid în zone ale proprietății în care „nu ar fi trebuit să fie”. El sugerează că agenții ar putea să fi „plantat” dovezi.

Perchezițiile, comandate de Joe Biden?!

Fiul lui Trump a mai spus că avocatul a fost forțat să stea la capătul aleii Mar-a-Lago în timp ce echipa de agenți a căutat înăuntru și ar fi spart seiful tatălui său. Avocata Christina Bobb ar fi văzut mandatul de percheziție de la 10 metri distanță, susține fiul lui Trump, care rămâne sceptic și susține că mandatul nu ar fi de fapt real.

Eric Trump a numit raidul un alt „atac coordonat” asupra tatălui său, Donald Trump, și a arătat spre președintele Joe Biden, despre care crede că ar fi aprobat perchezițiile.

Operaţiunea este considerată una fără precedent în istoria SUA.

Aproape de lăsarea serii, zeci de maşini de poliţie şi ale FBI au încercuit resortul de lux din Palm Beach. Agenţilor le-a luat aproape toată noaptea să percheziţioneze cele peste 120 de camere ale impresionantului domeniu. Când agenţii federali i-au bătut la uşă, Donald Trump se afla în New York.

author avatar
Andreea Vlad