AcasăȘTIRI EXTERNEFiul lui Joe Biden, tot mai aproape să stea 25 de ani...

Fiul lui Joe Biden, tot mai aproape să stea 25 de ani după gratii! Decizia de ultimă oră a unei judecătoare

Fiul lui Joe Biden, tot mai aproape să stea 20 de ani după gratii! Decizia de ultimă oră a unei judecătoare

Hunter Biden, fiul liderului de la Casa Albă, a primit o veste dezastruoasă pentru el.

Judecătoarea districtuală Maryellen Noreika din Wilmington a refuzat să respingă un dosar de deținere ilegală de arme împotriva fiului președintelui american Hunter Biden, respingând afirmațiile că ar fi vizate câștiguri politice.

A invocat pe atacul politic

Cum a încreca să se apere fiul liderului de la Casa Albă? A invocat că dosarul este motivat politic și a susținut că clauza de imunitate conținută în acordul inițial de recunoaștere a vinovăției, care a eșuat însă, este încă în vigoare.

Avocaţii au contestat, de asemenea, acuzarea, respectiv numirea consilierului special David Weiss (procurorul din Delaware). Anterior, un mare juriu din Delaware a confirmat acuzațiile aduse împotriva lui Biden de procurorii americani pentru trei infracțiuni legate de deținerea de arme, potrivit unui document publicat.

Hunter Biden, 25 de ani după gratii?

Pe baza totalității acuzațiilor, Hunter Biden ar putea risca până la 25 de ani de închisoare: două capete de acuzare implică o pedeapsă maximă de 10 ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari, al treilea implică o pedeapsă maximă de 5 ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari.

Ancheta asupra lui Biden pentru deținere de arme a început în 2018, când s-a știut că el consuma droguri în acea perioadă și deținea un revolver, deşi legea americanilor le interzice cetăţenilor care folosesc sau dețin droguri să cumpere sau să dețină arme.

author avatar
Andrei Ștefan