AcasăȘTIRI EXTERNEFinal tragic pentru femeia-gardian din SUA care s-a îndrăgostit de un deţinut...

Final tragic pentru femeia-gardian din SUA care s-a îndrăgostit de un deţinut şi a fugit cu el (VIDEO)

Spălarea de bani e o circumstantă agravantă pentru multi inculpati

Femeia-gardian al unui penitenciar din Alabama care a ajutat un deținut să evadeze apoi a fugit cu el, a murit în spital. Totul s-a întâmplat după o urmărire cu maşinile cu poliţia, ca-n filme.

Femeia fusese internată în spital luni cu o rană la cap prin împușcare, dar problema este că oamenii legii nu au tras niciun glonț asupra lor, a spus șeriful Rick Singleton din comitatul Lauterdale din statul Alabama. Rămâne de văzut cine a rănit-o letal pe fugară.

Cazul a ţinut SUA cu sufletul la gură

Mașina în care se aflau gardianul și evadatul era condusă de bărbat, iar în urma coliziunii s-a învârtit și rostogolit, scrie Digi24. Polițiștii l-au scos pe deținut din mașină, însă femeie a rămas încarcerată și avea o rană prin împușcare la cap.

Capturarea celor doi a pus sfârșit unei vânători de oameni de 11 zile care a câștigat atenție la nivel național în SUA și a declanșat o ploaie de informații către autorități, venite din toate colțurile țării, inclusiv pontul care a dus la descoperirea și arestarea fugarilor. Pontul a venit duminică seară.

Bărbatul revine după gratii

Acum, după capturare, Casey White, în vârstă de 38 de ani, se va întoarce în penitenciarul din Alabama, unde este acuzat cu numeroase crime. Majoritatea evadărilor din închisoare sunt spontane, însă șeriful Rick Singleton din Alabama spune că aceasta a fost atent planificată.

Au existat multe pregătiri, au avut la dispoziție resurse: bani, mașini, aveau tot ce le trebuie. Au avut și un avans de șase ore”, a afirmat omul legii.

author avatar
Andrei Ștefan
504 afisari

3 COMENTARII

  1. cu lipsa asta de gen lgbt nu mai intelegi nimic .in masina era gardianul si evadatul . dupa aia aflu ca gardianul era femeie . ce cauta la bbti ?

  2. Amerlica este o debandare si o coruptie incepind de la Casa Alba ,peste 40 de mii de crime pe an ,peste 60 de milioane se drogheaza ,sute de mii dorm pe strazi peste 14 milioane de persoane ilegali, In jur de 3 milioane in puscarii,aproape 6 milioane condamnati cu bratara electronica la picior ,3400 asteapta condamnarea la moarte din care in jur de 80 sint femei si sute de mii care isi fac operatii de schimbarea sexului din banii publici Asta este democratia amerlicana

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger