AcasăȘTIRI EXTERNEFiica lui Aleksandr Dughin, ideologul Kremlinului, asasinată la Moscova! Atacul cu maşină-capcană...

Fiica lui Aleksandr Dughin, ideologul Kremlinului, asasinată la Moscova! Atacul cu maşină-capcană îl viza chiar pe tatăl ei

Aleksandr DughinFiica lui Aleksandr Dughin, ideologul Kremlinului, asasinată la Moscova! Atacul cu maşină-capcană îl viza chiar pe tatăl ei

Fiica lui Aleksandr Dughin, un cunoscut apropiat al președintelui Vladimir Putin, a murit după ce mașina în care se afla a explodat. Presa locală vorbește despre o tentativă de asasinat care l-a vizat pe Dughin.

Presa internațională relatează că filozoful și naționalistul rus Aleksandr Dughin și fiica acestuia urmau să se întoarcă împreună de la un eveniment la care fuseseră invitați, dar Dughin a decis ulterior să plece separat, potrivit CNN.

Mașina a explodat în apropiere de Moscova

Andrei Krasnov, șeful mișcării sociale Orizont Rus (Russian Horizon) și un apropiat al familiei Dughin, a precizat că fiica filozofului, Daria, a părăsit evenimentul în mașina tatălui acesteia, care la scurt timp a explodat pe autostradă.

Imaginile de după explozie au început să circule pe rețelele de socializare ruse sâmbătă, părând să arate un vehicul în flăcări pe marginea drumului și piese din mașină împrăștiate pe stradă.

Presa din Rusia scrie despre o posibilă -detalii-despre-asasinul-lui-shinzo-abe-ce-au-gasit-politistii-in-locuinta-acestuia-768395.htmlla adresa lui Aleksandr Dughin, cunoscut apropiat al președintelui Vladimir Putin, evitată în ultimul moment. Fiica acestuia însă a decedat în urma exploziei urmată de un incendiu.

Aleksandr Dughin a susținut invazia din Ucraina

În ciuda faptului că nu deține o funcție oficială în guvern, Aleksandr Dughin este un apropiat aliat și cunoscut al președintelui Putin. Dughin este cunoscut la Moscova drept “ghidul spiritual” al liderului rus.

Fiica acestuia, Daria Dughina, de 30 de ani, a fost o jurnalistă proeminentă care a susținut public invadarea Ucrainei. La începutul anului, aceasta a fost sancționată de autoritățile din SUA și din Marea Britanie pentru că a contribuit la “dezinformarea” și propaganda Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
1.156 afisari

29 COMENTARII

  1. ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI UNDE SUNTETI CENZURATI SI INSULTATI , INJURATI DE JEGUL JURNALISMULUI SUB MEDIOCRU

    ZIARE.COM SITE-ul JEGULUI SI DEJECTIILOR PRESEI ROMANESTI INFESTEAZA INTERNETUL CU ARTICOLE IMPUTITE COPIATE
    CINE SUNT ACESTI FALSI JURNALISTI , IMPOSTORI INFECTI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA DIFUZAND ZILNIC FAKE NEWS PE SITE-ul ZIARE.COM ?

    IN PLUS , LA COMENTARII , ACESTE JEGURI IMPUTITE SI-AU CREAT CONTURI CU CARE INSULTA CITITORII SI-I AMENINTA
    CINEVA SA IA MASURI DE URGENTA

    SITE-ul ZIARE.COM , ACESTE REBUTURI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA SUNT RUSINEA SI DEZONOAREA ROMANIEI

    • Cum este Aleksandr sa zdohneasca fii-ta in razboiul lui Putin? Ce credeai ca numai prostimea rusa moare?

      • ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI UNDE SUNTETI CENZURATI SI INSULTATI , INJURATI DE JEGUL JURNALISMULUI SUB MEDIOCRU

        KAKATII DE PE ZIARE COM, IMPUT PRESA . COMENTATORII , NISTE EXCREMENTE PLATITE SA SUGA POOLA ZILNIC . UNII SUNT IMPOSTORII JURNALISTI CU CONTURI FALSE

        MacGigi FALSUL HELVET ESTE SHEFUL SUGACILOR . MORTACIUNEA VIVANTA

        ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR NAZISTE SI JEGULU PRESEI ROMANESTI . CENZURA ! CENZURA ! CENZURA ! ANALFABETII FUNCTIONALI IMPUTITI CENZUREAZA

        ZIARE.COM SITE-ul JEGULUI SI DEJECTIILOR PRESEI ROMANESTI INFESTEAZA INTERNETUL CU ARTICOLE IMPUTITE COPIATE
        CINE SUNT ACESTI FALSI JURNALISTI , IMPOSTORI INFECTI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA DIFUZAND ZILNIC FAKE NEWS PE SITE-ul ZIARE.COM ?

        SITE-ul ZIARE.COM , ACESTE REBUTURI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA SUNT RUSINEA SI DEZONOAREA ROMANIEI

        ZIARE.COM SE CRED JURNALISTI , LING IN CUR CLASA POLITICA SI COPIAZA ARTICOLE DE PE INTERNET SI SUNT MARI ANALISTI CU DAMF DE KAKAT ZIARE.COM ASA JURALISTI DOBITOCI CE NU S-A MAI VAZUT IN PRESA ROMANEASCA , BANTUIE ZILNIC PE SITE-UL ANALFABETILOR FUNCTIONALI

  2. KGB-ului i s-a inmuiat vana ?Pai daca agentii Ucrainei ,CIA,MI-5 si 6 isi fac de cap in Rusia se vede treaba ca n-a mai ramas nimic din serviciile care 50 de ani au facut Occidentul sa tremure.Ori molima tradarii a inceput sa ii atace si pe rusi?

    • cand tac-tu emite idei ptr Putin cum sa te urci intr-o masina neverificata?Pai eu inainte de a ma urca in Aro-ul Militiei faceam o inspectie ”loco” (roti, frane) dupa care-l urcam pe rampa unde-l inspectam pe dedesubt!

    • ATENTIE LA SITE-ul ZIARE.COM
      DEJECTII UMANE , SI ANALFABETI FUNCTIONALI
      FAKE NEWS SI PUPIN CURISM SCARBOS A ZABALOSILOR DE PE ZOAIE.COM

    • Larry Romanoff este consultant de management pensionar , fost profesor la Universitatea Fudan din Shanghai , China . Locuieste in Sanghai si scrie carti despre China si Occident . Adept al teoriei conspiratiei .

    • Ba e mana SIE. Ba a Mossad-ului. Ba a MI6. Ba a CIA.
      Tu nu ai aflat ca KGB, ca si SECURITATEA, nu mai exista?

  3. Un pui de viperă mai putin :CE NAȘTE DIN PISICĂ ….(Satana Kiryl să o binecuvînteze ca să ajungă în raiul SOVIETIC .)

  4. Adevarul . ro , azi , 21.08.2022 , ora 12:46 , articol de Lorena Mihaila : ” Gabriel Diaconu : Decesul Dariei Dughina are foarte putin de-a face cu Ucraina . Se leaga de abisul de razbunare „.

  5. Iata pacatele parintilor, cum se rasfrâng asupra copiilor….!!! Dughin este eminentza gri a lui Putin…

    I-a luat Dumnezeu tot ce i-a fost mai drag pe lume!

    Dumnezeu s-o ierte!

  6. Convulsion Of History

    Multumesc mult. Stiam ceva dar citind articolul indicat de Domnia Voastra, am aflat si mai multe….
    Sinagoga Satanei asasineaza Creatia lui DUMNEZEU, zi si noapte, farà încetare.

    Blestemata fii în veci Sinagoga a Satanei!
    Focul sa te arda !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger