AcasăȘTIRI EXTERNEFierbe Marea Neagră! Rusia a început exercițiile militare în Crimeea. Americanii au...

Fierbe Marea Neagră! Rusia a început exercițiile militare în Crimeea. Americanii au trimis un distrugător!

distrugator SUAFierbe Marea Neagră! Rusia a început exerciții militare în Crimeea. Americanii au trimis un distrugător!

Rusia a început vineri o nouă serie de exerciţii militare în Crimeea. Un distrugător american urmează să intre în apele Mării Negre.

Distrugătorul Laboon (DDG 58) din clasa Arleigh Burke a început traversarea Mării Mediterane pentru a ajunge în Marea Neagră pentru operaţiuni de asigurare a securităţii pe mare, după cum a comunicat anterior Flota a 6-a SUA într-o postare pe contul său de Twitter.

În conformitate cu planul dinainte stabilit de antrenamente de pregătire militară, subunităţi ale regimentului antiaerian şi antirachetă din componenţa Flotei ruse din Marea Neagră au trecut la îndeplinirea unor sarcini comune în zona de zboruri aeriene intense”, menţionează serviciul de presă al flotei, precizând că actualele exerciţii se desfăşoară în principal pe aeroporturile militare din Crimeea şi în zona de dislocare a regimentului de apărare antiaeriană şi antirachetă din peninsulă.

Anunţul lui Valery Kuzmin

Manevrele din vecinătatea graniţelor noastre, cu participarea unor ţări occidentale importante, la sute, mii şi uneori la câteva zeci de mile de Marea Neagră, sunt văzute de noi ca provocatoare, că pun în pericol stabilitatea şi situaţia de securitate din Marea Neagră”, a spus ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin.

Totodată, a menţionat şi prezenţa militară prin rotaţie a forţelor NATO, în apropiere de Rusia.

Vorbesc de prezenţa prin rotaţie, divizii ale unor ţări care sunt la mii de mile de graniţa cu Rusia, se rotesc, dar sunt permanent prezente în proximitatea graniţelor ruse. Ce contează pentru noi dacă este o prezenţă prin rotaţie sau nu?

Sunt constant prezente la graniţele noastre şi fac exerciţii, fără să ascundă acest lucru, fac exerciţii de atac împotriva Rusiei. Toate contra-măsurile noastre, în special măsurile noastre militare, exerciţiile au loc pe teritoriul nostru naţional, cu puţine excepţii, când facem exerciţii comune cu forţele belaruse”, a spus Kuzmin.

Pe lângă distrugătorul american Laboon (DDG 58), sunt aşteptate să intre în Marea Neagră distrugătorul britanic HMS Defender şi fregata olandeză HNLMS Evertsen, aflate în prezent la Istanbul.

 

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

8 COMENTARII

    • Nemții le-au dat una în bot ukropilor și au spus, sa audă toată lumea, ca problema primirii Ukrainei in NATO, NU este pe agenta actualei întâlniri G 7.Rusii la rândul lor nu au nici un gând sa atace Ukraina. Atunci la ce tot agita yankeii apele Marii Negre? ca pare ceva ilogic. Aia care au spaima tancurilor rusești în suflet sunt atât de prosti de nu vad ca yankeii sunt cei care baga bățul prin gardul rușilor!

  1. Andrei Ștefan, cel mai prost ziarici al saitului, daca este ceva de fiert, singurul lucru este ca-ti fierbe tie aerul din căpățâna in care n-ai nimic da’ nimic !

  2. Atunci sa nu se mai roteasca sa-l ametim de cap pe domnul Lavrov. Propun sa nu se mai roteasca sa nu vomite de stomac.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger