AcasăȘTIRI EXTERNEFetiță de patru ani, ucisă de un câine / Drama a avut...

Fetiță de patru ani, ucisă de un câine / Drama a avut loc în grădina unei proprietăți

O fetiță de patru ani a murit, marți, în Marea Britanie după ce a fost atacată de un câine, au anunțat mai multe instituții media britanice, printre care Sky News.

Câinele, „ucis în mod uman”

Ofițerii de poliție au fost chemați de paramedici la fața locului în jurul orei 17.00 în Milton Keynes, Buckinghamshire (Marea Britanie), în sud-estul țării. Aceștia au fost informați că un câine a atacat un copil în grădina unei proprietăți. Fetița a murit la scurt timp după incident.

Câinele, a cărui rasă nu a fost dezvăluită, a fost eutanasiat de polițiști din motive de siguranță publică. Nu au fost raportate alte victime, iar familia copilului mort a primit consiliere psihologică. Poliția nu a făcut încă nicio arestare.

Șeful poliției din Thames Valley, Matt Bullivant, a descris incidentul ca fiind „un incident absolut tragic”, fără a dezvălui circumstanțele exacte.

„În mod clar, ne aflăm în primele etape ale unei anchete și ar fi greșit și inutil să speculăm în acest moment cu privire la circumstanțele exacte ale acestui incident”

„Cu toate acestea, pentru a asigura siguranța publică, s-a luat decizia în această seară de a ucide câinele implicat, iar acest lucru a fost făcut în mod uman”.

„Înțeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunității și asupra publicului larg, iar oamenii se pot aștepta să vadă o prezență mare a poliției în zonă în această seară și în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă”.

„Aș dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg în acest moment”, a mai adăugat el.

author avatar
Tudor Borcea
394 afisari

1 COMENTARIU

  1. -ce avem noi aici?
    -aici noi avem un caz mai special de „mortu e de vina”,
    Câinele, „ucis în mod uman”
    -cainele trebuia ucis „de la egal la egal”
    asta obiectzioneaza maxtor!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri