AcasăȘTIRI EXTERNEFermierii italieni aruncă laptele pe străzile din Napoli. „Acesta este sângele nostru”/...

Fermierii italieni aruncă laptele pe străzile din Napoli. „Acesta este sângele nostru”/ Statul le omoară mii de animale – VIDEO

Fermierii din Italia au aruncat, joi, sute de litri de lapte pe străzile din Napoli pentru a protesta față de politica de sacrificare a turmelor infectate cu bruceloză, care i-a obligat pe fermieri să renunțe la mii de bovine.

Bruceloza este o boală infecțioasă care afectează sute de mii de oameni și animale din întreaga lume. Potrivit unui articol din Science Direct, „În 2002, Sicilia a emis decretul 519/2002 intitulat „Implementarea planurilor extraordinare de control al brucelozei bovine, ovine și caprine”.

„Nu este lapte, este sângele nostru”

În plus, în noiembrie 2006, Ministerul Sănătății a emis „măsuri extraordinare de poliție veterinară privind tuberculoza, bruceloza bovină și bubalină, bruceloza ovo-caprină, leucoza bovină în Calabria, Campania, Puglia și Sicilia”, care a fost modificat și actualizat în 2012 și 2015.

La Napoli, fermierii au spus: „Acesta nu este lapte, este sângele nostru”, un semnal față de clasa politică „coruptă”.

De-a lungul anilor, politicile privind bruceloza au dus la sacrificarea a mii de animale de fermă, dintre care multe erau sănătoase, dar erau adăpostite în aceleași ferme și, prin urmare, au fost sacrificate oricum, infomează The Counter Signal.

În mod evident, acest lucru și-a pus amprenta asupra fermierilor și asupra capacității acestora de a-și susține afacerile.

Potrivit Italy 24 News, fermierii italieni au participat, de asemenea, la un convoi de protest, călătorind de la Giugliano la stadionul Diego Armando Maradona înainte de a se opri în Santa Lucia pentru a protesta.

Revolte împotriva politicilor climatice

După cum a relatat anterior The Counter Signal, fermierii europeni protestează de câteva săptămâni împotriva diferitelor politici climatice.

Acum, proteste globale au fost programate pentru sâmbătă, fermierii reunindu-se pentru o zi de demonstrație internațională împotriva agendei climatice radicale a ONU, UE și WEF, care a provocat atâtea greutăți pentru muncitori.

author avatar
Tudor Borcea
742 afisari

3 COMENTARII

  1. „slava hucraina” și „grindil” dau roade, nu-i așa?
    „Tehnocratul”, „bancherul” draghi i-a nenorocit pe macaronari.

  2. Hmmm….29 supraproductie cuplata cu inflatie 10 ani mai tarziu ww2. intre timp americanii si-au schimbat puscoacele….

  3. Bai makaronarilor italieni tampiti, nu aveti decat sa ii mai sugeti kariciul la globalistul ala satanist de Draghi, va meritati soarta !! Auzi acolo, astia vorbesc de mareata democratie din Napoli, sediul Camorrei si al N`Draghetta, unde acum cateva zile 2 turisti tampiti au fost jefuiti cu pistolul la tampla chiar in centrul orasului, langa Prefectura, iar apoi hotii aia drogati le-au dus ceasul inapoi, cica nu era bun ca era fals !! Ha ha ha 🙂 Va dati seama ce incredere si siguranta e acolo in tablagii makaronari, daca astia sis fac de cap chiar in centrul Napoli-ului !! Mergeti la Draghi, ca va da ala sa sugeti si voi ceva lapte, sigur are destul in el !! ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri