AcasăȘTIRI EXTERNEFeministele au protestat topless împotriva lui Putin: "Eşti un criminal de război"...

Feministele au protestat topless împotriva lui Putin: „Eşti un criminal de război” (VIDEO)

femen protestFeministele au protestat topless împotriva lui Putin: "Eşti un criminal de război"

Feministele de la FEMEN au protestat în sânii goi, la Paris, împotriva atacului Federației Ruse asupra Ucrainei. Protestatarele s-au pictat pe corp în culorile steagului Ucrainei, inscripționându-și pe corp sloganul „Slava Ukraini”, care înseamnă „Glorie Ucrainei”, fiind un mesaj puternic de susținere.

Astfel, fetele și-au arătat astfel solidaritatea față de poporul ucrainean, având pe corp scrise și mesaje precum: „Feministele împotriva războiului”, „Opriți-l pe Putin”, în timp ce strigau în cor „Putin, criminal de război”.

FEMEN, înfiinţată în Ucraina

Reamintim că mişcarea feministă FEMEN a fost înfiinţată chiar în Ucraina, în urmă cu foarte mulţi ani. Protestul anti-Putin şi anti-război a fost organizat în data de 6 martie, duminică, iar manifestantele au venit pregătite și cu fumigene în culorile Ucrainei.

Un material video le arată pe acestea protestând în sânii goi, iar în fundal apare turnul Eiffel, simbol al Franței.

author avatar
Andrei Ștefan
858 afisari

4 COMENTARII

  1. nush unde vedeti voi sani , iar despre fete care discuta doar despre istorie cand se intalnesc am o vie stima . Sfarcuri au si barbatii , da degeaba le aratam , Ceasca era luat la misto cand facea mitinguri pentru pace , da o scria pe pancarte , nu pe tzatze

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger