AcasăȘTIRI EXTERNEFemeie bătută cu bestialitate de un om al străzii, într-o stație de...

Femeie bătută cu bestialitate de un om al străzii, într-o stație de metrou din New York. Și-ar putea pierde vederea – IMAGINI ȘOCANTE

femeie batutaFemeie bătută cu bestialitate de un om al străzii, într-o stație de metrou din New York. Și-ar putea pierde vederea - IMAGINI ȘOCANTE / captură video

Elizabeth Gomes, în vârstă de 33 de ani, a fost atacată pe 20 septembrie când cobora din metrou la stația de lângă aeroportul JFK. Femeia lucrează ca agent de securitate pe aeroport și se îndrepta spre muncă.

Tânăra a fost bătută cu sălbăticie de un bărbat fără adăpost și se teme că își va pierde vederea la un ochi.

Bătută pentru că i-a refuzat avansurile

Elizabeth Gomes a fost luată prin surprindere de individ la stația Howard Beach din Queens, New York City, în jurul orei 5:15, potrivit Daily Mail.

Waheed Foster, în vârstă de 41 de ani, a încercat să înceapă o conversație, dar când ea l-a ignorat, s-a aruncat asupra ei – târând-o la pământ, apoi lovindu-o cu pumnii și piciorul.

Un bărbat a încercat să intervină, dar Foster l-a alungat și apoi a continuat ploaia de pumni asupra victimei sale. Agresorul a fost arestat la scurt timp după atac.

Agresorul era eliberat condiționat din închisoare

Foster nu este la prima abatere. El a mai fost arestat pentru că și-a ucis bunica adoptivă în vârstă de 82 de ani pe când avea 14 ani. De asemenea, a fost condamnat la șase ani de închisoare, pentru că și-a înjunghiat sora de 21 de ani cu o șurubelniță.

În 2010, a fost arestat pentru că a atacat trei lucrători de la Centrul de Psihiatrie Creedmore, unde era internat. El fusese eliberat condiționat până în noiembrie 2024.

author avatar
Andreea Vlad
311 afisari

3 COMENTARII

  1. „Foster nu este la prima abatere. El a mai fost arestat pentru că și-a ucis bunica adoptivă în vârstă de 82 de ani pe când avea 14 ani. De asemenea, a fost condamnat la șase ani de închisoare, pentru că și-a înjunghiat sora de 21 de ani cu o șurubelniță.
    În 2010, a fost arestat pentru că a atacat trei lucrători de la Centrul de Psihiatrie Creedmore, unde era internat. El fusese eliberat condiționat până în noiembrie 2024.”
    Pai ce cauta asta liber?
    Americaca progresistilor: fara inchisori si azile, cu nebunii si criminalii liberi! bene ar fi daca victimele ar fi doar omizile progresiste, nu oamneii simplii!!!

  2. Acest gunoi de infractori violent este negru de culoare si daca esti negru in Amerlica tara drogatilor ,poponarilor ,pedofililor si criminalilor nu poti fii condamnat ,este o discriminare impotriva albilor ,tara cu cu peste 40 de mii de mortaciuni pe an ,42000 de sinucideri si 90 de mii de copii au murit over dose in 2021 Slava Cocaina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger