AcasăȘTIRI EXTERNEFBI și MI6, amenințare la comun la adresa Chinei! SUA și Marea...

FBI și MI6, amenințare la comun la adresa Chinei! SUA și Marea Britanie caută războiul cu 1,4 miliarde de oameni!

chinaAmerica, la un pas să fie alungată de China din Asia! Câți militari au SUA în regiunea Indo-Pacific

Marii şefi din FBI şi MI5 au avertizat miercuri cu privire la o intensificare a activităţilor de spionaj comercial ale Chinei în Occident. Aceştia au spus că ameninţarea din partea spionilor chinezi este în continuă creştere.

Astăzi efectuăm de şapte ori mai multe investigaţii decât în 2018. Plănuim să le extindem încă pe atât, menţinând în acelaşi timp un efort major împotriva ameninţărilor ascunse ruseşti şi iraniene”, a spus Ken McCallum de la MI-5.

Ce anume spionează China?

În ceea ce priveşte volumul, cea mai mare parte a ceea ce este ameninţat de agresiunea Partidului Comunist Chinez nu sunt, ca să spunem aşa, lucrurile de care mă ocup, ci cu ceea ce vă ocupaţi voi – expertiză, tehnologie, cercetare şi avantaj comercial de vârf, dezvoltate şi deţinute de persoane din această sală şi de alţii ca voi”, a adăugat Ken McCallum.

China este „hotărâtă să vă fure tehnologia şi să o folosească pentru a vă submina activităţile şi a vă domina piaţa”, a spus directorul FBI.

Invazia Chinei în Taiwan ar perturba lumea

Cei doi au avertizat, de asemenea, că o invazie a Chinei în Taiwan ar perturba masiv comerţul şi industria la nivel mondial.

Partidul Comunist Chinez este interesat de sistemele noastre democratice, mediatice şi juridice. Nu pentru a le imita, din păcate, ci pentru a le folosi în beneficiul său”, spus McCallum.

author avatar
Andrei Ștefan