AcasăȘTIRI EXTERNEFamilia Kennedy luptă în războiul din Ucraina. Cine a mers pe front,...

Familia Kennedy luptă în războiul din Ucraina. Cine a mers pe front, în secret!

Arme americane strategice, trimise în secret în Ucraina? „Ar putea instiga la un al treilea război mondial”

Armata lui Zelenski a primit întăriri pe front direct din SUA. Nu doar arme, ci şi soldaţi. De exemplu, Conor Kennedy, nepotul fratelui fostului preşedinte american John F. Kennedy, a dezvăluit că a luptat în Legiunea Internaţională din Ucraina împotriva ruşilor, în care s-a înrolat în secret la începutul anului.

Războiul din Ucraina se află în cea de-a 240 a zi, de la declanșarea invaziei din 24 februarie.

Conor Kennedy a recunoscut totul

Conor (28 de ani, fiul avocatului Robert Kennedy Jr.) a anunţat pe Instagram că a luptat în secret pentru că nu a vrut să-şi îngrijoreze familia şi prietenii.

Ştiu că această poveste iese la iveală, aşa că vreau să scriu un prim mesaj pentru a profita la maximum şi a-i încuraja şi pe alţii să ia măsuri. Ca multe alte persoane, m-a mişcat profund ceea ce am văzut că s-a întâmplat în Ucraina pe parcursul acestui an. Voiam să ajut.

Când am aflat de (existenţa) Legiunii Internaţionale din Ucraina am ştiut că mă voi duce şi a doua zi am fost la ambasadă pentru a mă înrola”, a afirmat tânărul despre s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Taylor Swift.

Nu spune de ce a părăsit Ucraina

Conor Kennedy a spus despre războiul din Ucraina că este „oribil”, dar a adăugat că persoanele cu care a avut de-a face sunt cele mai curajoase pe care le-a cunoscut vreodată.

Timpul petrecut în Ucraina nu a fost lung, dar am văzut multe şi am simţit multe. Mi-a plăcut să fiu soldat, mai mult decât mă aşteptam. Este înfricoşător.

Dar viaţa este simplă, iar recompensele pentru a găsi curaj şi a face bine sunt uriaşe. Prietenii mei de acolo ştiu de ce a trebuit să mă întorc acasă. Le voi fi mereu dator pentru exemplul lor. Ştiu că sunt norocos că m-am întors, dar mi-aş asuma din nou toate riscurile”, a declarat Conor.

author avatar
Andrei Ștefan
524 afisari

12 COMENTARII

  1. `Nu spune de ce a părăsit Ucraina ` ., Va spun eu , a vazut ca-i groasa si finalul sumbru . Nu seamana nici pe departe cu ultimile `safarii` americane . Aici se moare pe bune . Ursii sint fara bmila , mai ales fata de mercenari .

    • A omorât-o pe mă-ta, prostul gării… pansramele astea din familii bogate nu sunt in stare sa se lege singuri la sireturi, daramite sa mai omoare un om si ala sa fie un soldat advers!
      S-a facut maro pe el si s-a dat puțin lovit in operația pe care a avut-o cand a fost mic…
      O panaramă (ca tine, dealtfel..).

  2. Beeei, mu ie proastă, cand te duci la razboi pleci de acolo in doua moduri: cand te pune intre 4 lemne sau cand se termină războiul! Altfel esti un rah at speriat, care pleaca acasa la mama…

  3. Dar vedeti, Dumnezeu are grija de familia pacatoasa Kennedy de multi ani. Ca ei tot mor.

  4. Kennedy familie de gunoaie de drogati amerlicani iar mercenarii drogati si criminali pedofili si poponari amerlicani le vine sfirsitul

    • Rusia = W.C. in curte, betivani degradati care consuma apa de colonie, serlac, prenandez, spirt cu apa, samahoanca, ciorbe fermentate si distilate, prastina, etc.

  5. Uite daia Vladimir Vladimirovici a intrat in prima unitate a pus mana pe o luneta si a inceput sa traga cu ea in toate colturile. Din tuburile cazute alan dala se desprindea asa ca un joc de rebus ca scria Free Navalni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger