AcasăȘTIRI EXTERNEFăcută bucăți în fălcile reptilelor. Tragedie șocantă în Florida

Făcută bucăți în fălcile reptilelor. Tragedie șocantă în Florida

Făcută bucăți în fălcile reptilelor. Tragedie șocantă în Florida

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost atacată de doi aligatori, în Florida, SUA. Victima a căzut într-un iaz. În timp ce încerca să iasă din apă, a fost prinsă de reptile.

În Florida (SUA), o femeie în vârstă de 80 de ani a fost ucisă în weekend de doi aligatori. Potrivit The New York Times, victima a căzut într-un iaz de-a lungul unui teren de golf din apropierea casei sale din Englewood.

Al treilea atac mortal în trei luni

După ce a căzut în apă, octogenara s-a aflat în dificultate. Ea a fost apoi prinsă de cei doi aligatori care au atacat-o. Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost declarată moartă la locul tragediei. Cauza decesului nu a fost încă stabilită.

După tragedie, cele două animale au fost capturate și apoi eutanasiate. Potrivit presei de peste ocean, acesta este al treilea atac mortal al aligatorilor din luna mai până în prezent în Statele Unite. Atacuri care, în general, sunt rare în țară.

În 2021, nouă persoane au fost mușcate de aligatori în Florida, dar nu s-a înregistrat niciun deces. În statul american, patru persoane au murit în ultimul deceniu după ce au fost atacate de aceste reptile periculoase.

author avatar
Tudor Borcea
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger