AcasăȘTIRI EXTERNESTUDIU. Facturile la energie vor exploda în octombrie! Țara în care milioane...

STUDIU. Facturile la energie vor exploda în octombrie! Țara în care milioane de oameni vor îngheța de frig la iarnă!

incalzireCăldura îi va arde la buzunare pe bucureșteni, iarna aceasta! Factura la încălzire, de peste două ori mai mare decât sezonul trecut

Facturile la energie ar putea ajunge la aproape 3.000 de lire sterline în octombrie, a avertizat șeful unei companii energetice din Marea Britanie, pe fondul temerilor că aproximativ 10 milioane de gospodării din Regatul Unit ar putea fi în imposibilitatea de a-și permite încălzirea în această iarnă.

Keith Anderson, directorul executiv al Scottish Power, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la o „creștere uriașă” a clienților care se luptă să-și plătească energia.

Keith Anderson
Keith Anderson

El a spus într-un interviu pentru Times că facturile anuale sunt pe cale să urce la 2.900 de lire sterline în această toamnă, dacă prețurile la gaze continuă să crească vertiginos – exacerbate de războiul din Ucraina și de o luptă pentru furnizori alternativi pentru Rusia – în următoarele luni.

Gospodăriile au înregistrat deja o creștere cu 54% a plafonului de preț la energie la 1 aprilie, adăugând aproximativ 700 de lire sterline la facturile anuale și ajungând la aproape 2.000 de lire sterline.

Milioane de oameni se chinuie să-și plătească facturile la energie

Dar acestea sunt de așteptat să crească substanțial încă o dată în alte șase luni, susține Anderson

Este o altă lovitură pentru familiile care se confruntă deja cu criza costului vieții, inflația urmând să depășească în curând zece la sută, potrivit unei analize Daily Mail.

Prețurile la alimente și îmbrăcăminte au crescut deja, în timp ce ipotecile și tarifele feroviare urmează să crească dramatic, patru din zece persoane spunând că trebuie să reducă din cantitatea de alimente pentru a face față scumpirilor.

author avatar
Andreea Vlad
1.137 afisari

4 COMENTARII

  1. Se vor încălzi al gepeleul bidonului senil, dă-i naibi de briți zăbăloși. Nu lor trebuie să le plângem de milă ci nouă!!!

    CU ALDE MĂCIUCĂ, CIOLANU ȘI PLĂVANU NE VA LUA DRACU!

  2. MASCARICIUL NEBUN IL CURTEAZA PE ZELENSKY, CRED CA L A SI CERUT IN CASATORIE, IAR ENGLEZII, MAI AU PUTIN SI INCEP SA SCORMONEASCA PRIN TOMBEROANE ……IMI PLACE FOARTE TARE CAND OAMENII ISI DAU SILINTA SA DEVINA IDIOTI…..

  3. De ce trebuie sa sufere poporul tau, ca sa-l pedepsesti pe unul aflat la mii de km distanta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger