AcasăȘTIRI EXTERNEFacebook a intrat în conflict şi cu Benjamin Netanyahu! I-au şters imediat...

Facebook a intrat în conflict şi cu Benjamin Netanyahu! I-au şters imediat postarea!

Benjamin Netanyahu Facebook a intrat în conflict şi cu Benjamin Netanyahu! I-au şters imediat postarea!

Facebook nu face rabat de la regulile sale indiferent de numele utilizatorului. Prin urmare, gigantul din Social Media a şters o postare a prim-ministrului israelian şi a suspendat un link de chat asociat cu numele politicianului.

Mesajul lui Netanyahu cerea date personale de la oameni

Ce i-a enervat atât de mult pe cei de la Facebook? Faptul că, pe contul lui Benjamin Netanyahu, a apărut un mesaj în care oamenii erau rugaţi să lase numele şi numerele de telefon ale apropiaţilor care doresc să se vaccineze anti-Covid!

Facebook are o regulă strictă în acest sens, şi anume interzice „traficul” de date confidenţiale. De asemenea, un purtător de cuvânt al uriaşului din hi-tech a adăugat că ei nu permit dezvăluirea de informaţii medicale personale.

Facebook elimină fake news-ul din Israel

Facebook a eliminat conținutul care răspândea știri false în Israel legate de vaccinul împotriva coronavirusului.

În timp ce guvernul încearcă să obțină sprijin pentru acest program, Facebook elimină știrile false legate de vaccin, scrie Reuters.

Premierul Benjamin Netanyahu a fost prima persoană vaccinată în Israel. Sondajele de opinie arată că aproximativ două treimi din public doresc să urmeze exemplul.

Ministerul Justiției a spus că, la cererea sa, Facebook a închis patru grupuri care au promovat texte, fotografii și videoclipuri cu „conținut deliberat mincinos conceput să inducă în eroare date despre vaccinurile împotriva coronavirusului”.

author avatar
Andrei Ștefan
357 afisari

6 COMENTARII

  1. Wow !!!! Se ciorovaiesc jidanii !!! Cind se iau in sabii ?? Ia sa vad imi dai ok , la comentariu ??Ha..ha..

  2. Poate se supără Bibi și le blocheaza serviciile fbk, și watssup in Israel, așa cum a facut in trecut Erdogan în Turcia! Și ia cumințit Erdogan de nu mai suflă-n fața lui!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger