AcasăȘTIRI EXTERNEGermania, în pericol de război civil! Razie a Poliției la extremiștii de...

Germania, în pericol de război civil! Razie a Poliției la extremiștii de dreapta: arme automate, explozibili și grenade confiscate! (VIDEO)

politiaExtremiștii din Germania se înarmează! Zeci arme automate, explozivi și grenade confiscate (VIDEO)

Germania este în pericol de război civil. Cel puțin asta crede presa, care scrie că extremiștii de dreapta s-au înarmat periculos de mult în ultimele luni. O dovedește și o razie efectuată de Poliţia austriacă în urmă cu câteva zile: într-un depozit s-au descoperit numeroase arme şi peste 100.000 de cartuşe care erau destinate unei grupări de extremă dreapta în Germania!

Ministrul de Interne austriac, Karl Nehammer, a anunțat că cinci suspecţi au fost reţinuţi, inclusiv un bărbat care era deja cunoscut de autorităţi pentru activităţile sale provocatoare. El le-a spus anchetatorilor despre presupusul scop al armelor: grupul își construia un adevărat arsenal dorind să distrugă actuala societate germană, democrația și libertățile și drepturile civile, după cum a precizat Nehammer, citat de Reuters.

 

Poliția austriacă a confiscat numeroae arme destinate extremiștilor germani

Poliţia a descoperit 76 de arme semiautomate şi automate, 14 pistoale şi peste 100.000 de cartuşe de diferite calibre, precum şi şase grenade de mână şi numeroase tipuri de explozibili. Armele au fost descoperite ca parte a unei operaţiuni împotriva traficului de droguri între Germania şi Austria, potrivit anchetatorului-şef, Michael Mimra.

De asemenea, oamenii legii au descoperit legături între grupurile de extremă dreapta și criminalitatea organizată – suspecţii aveau legături şi cu un temut traficant de arme!

author avatar
Andreea Vlad
636 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger